Σάββατο, 20 Απρ, 2024

Ανδρέας Μικίδης – Η ωμοφαγία ως τρόπος ζωής

Η πρώτη μου επαφή με την ωμοφαγία ήταν πριν κάποια χρόνια μέσα από ένα άρθρο σχετικά με τα οφέλη της σταφυλοθεραπείας. Θυμάμαι να μου κάνει εντύπωση η ιδέα μιας τέτοιου είδους διατροφής, παρ’ όλα αυτά δεν προχώρησα την έρευνά μου περαιτέρω.

Αν και χορτοφάγος τα τελευταία δέκα χρόνια δεν είχα ποτέ εντρυφήσει στον τρόπο ζωής της ωμοφαγίας. Πρόσφατα μια φίλη, μου πρότεινε να έρθω σε επαφή με τον Ανδρέα Μικίδη, ειδήμων σε θέματα ωμοφαγίας/φρουτοφαγίας.

Ωμοφάγος τα τελευταία 4 χρόνια, ο Ανδρέας Μικίδης είναι ένας από τους διαχειριστές μιας δημοφιλούς ομάδας 32.000 μελών στο Facebook με το όνομα ΩΜΟΦΑΓΙΑ / ΦΡΟΥΤΟΦΑΓΙΑ / ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ / ΕΥΕΞΙΑ και της ομάδας  ΩΜΟΦΑΓΟΙ & ΦΡΟΥΤΟΦΑΓΟΙ (inspired by dr. Robert Morse) όπου εκεί είθισται να δημοσιεύει τα τελευταία του άρθρα, να απαντάει σε ερωτήσεις μελών και να μοιράζεται τις γνώσεις του – οι οποίες προέρχονται μέσα από την προσωπική του εμπειρία και μελέτη καθώς δεν είναι επαγγελματίας γιατρός.

Μετά από μια γρήγορη επικοινωνία, και αφού μου αναδύθηκε ξανά η περιέργεια σχετικά με αυτόν τον λιτό τρόπο ζωής, κανονίσαμε την συνέντευξή του μέσω βιντεοκλήσης όπου μου μοιράστηκε τα οφέλη της ωμοφαγίας καθώς και το προσωπικό του βίωμα εφαρμόζοντάς την στην καθημερινότητά του.

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι οι απόψεις του συνεντευξιαζόμενου και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα την γνώμη της Epoch Times.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Διαβάστε επίσης:

Πώς να ανακτήσετε την υγεία σας, σύμφωνα με 3 παραδόσεις

Φάλουν Γκονγκ, ένας δημοφιλής και γαλήνιος διαλογισμός

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε