Πέμπτη, 18 Απρ, 2024
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απευθύνεται στον Αντιπρόεδρο Μάικ Πενς το βράδυ των εκλογών στην Ανατολική Αίθουσα του Λευκού Οίκου στην Ουάσιγκτον τις πρώτες πρωινές ώρες της 4ης Νοεμβρίου 2020. (Chip Somodevilla / Getty Images)

Ο Τραμπ κερδίζει την Αλάσκα από τον Μπάιντεν: Προβολή

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κερδίζει την πολιτεία της Αλάσκα στις εκλογές του 2020, σύμφωνα με μια πρόβλεψη που έγινε στις 11 Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ κερδίζει τις τρεις εκλεκτορικές ψήφους της πολιτείας, προβλέπει το Decision Desk.

Τα αιτήματα για σχολιασμό που στάλθηκαν στην εκστρατεία του Τραμπ και την εκστρατεία του Δημοκρατικού υποψήφιου για την προεδρία Τζο Μπάιντεν δεν απαντήθηκαν άμεσα.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο Τραμπ έχει τώρα 232 εκλεκτορικές ψήφους. Η νίκη απαιτεί 270 ή περισσότερες.

Ο Μπάιντεν αναμένεται να έχει 279 και έχει ανακηρυχθεί ο νικητής από διάφορους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Decision Desk.

Η Epoch Times δεν καλούν τον αγώνα μέχρι να ξεκινήσουν οι πολυάριθμες νομικές μάχες που σχετίζονται με τις εκλογές.

Η Αλάσκα άρχισε ξανά την καταμέτρηση των ψήφων την Τρίτη.

Είχαν απομείνει πάνω από 156.000 ψηφοδέλτια για να καταμετρήσουν οι εκλογικοί υπάλληλοι, πολλά από τα οποία υποβλήθηκαν ταχυδρομικώς.

Ο Δημοκρατικός υποψήφιος για την προεδρία Τζο Μπάιντεν μιλά σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Wilmington, Del., Στις 10 Νοεμβρίου 2020. (Jonathan Ernst / Reuters)

 

Το Decision Desk προβλέπει επίσης τη νίκη και επανεκλογή του γερουσιαστή Νταν Σάλιβαν (Ρεπουμπλικάνος-Αλάσκα), δίνοντας έτσι στους Ρεπουμπλικάνους 50 έδρες στο 100μελες σώμα στο επόμενο Κογκρέσο, έναντι 48 των Δημοκρατικών. Οι υπόλοιπες έδρες θα αποφασιστούν με τις επαναλήψεις στη Γεωργία τον Ιανουάριο του 2021.

Σύμφωνα με ανεπίσημα αποτελέσματα από το εκλογικό τμήμα της Αλάσκα, ο Τραμπ έλαβε 148.624 ψήφους, σχεδόν 47.000 περισσότερες από τον Μπάιντεν.

Ο φιλελεύθερος υποψήφιος Τζο Τζόργκενσεν συγκέντρωσε το 2,5 τοις εκατό των ψήφων, ενώ ένα μικρό ποσό πήγε σε άλλους υποψηφίους τρίτων κομμάτων.

Ο Τραμπ την Τρίτη προβλέπεται να κερδίσει τη Βόρεια Καρολίνα.

Η Γεωργία και η Αριζόνα παραμένουν ακήρυχτες από πολλούς οργανισμούς. Η Γεωργία οδεύει προς μια επανακαταμέτρηση και είναι πιθανό μια επανάληψη να πραγματοποιηθεί στην Αριζόνα και/ή στο Ουισκόνσιν.

Νομικές μάχες εξελίσσονται επίσης στην Πενσυλβάνια, το Μίσιγκαν και τη Νεβάδα, καθώς η εκστρατεία του Τραμπ και άλλοι ισχυρίζονται παρατυπίες και πιθανή απάτη, καθώς και φερόμενα αντισυνταγματικά μέτρα που σχετίζονται με τις εκλογές.

Ακολουθήστε τον Zachary στο Twitter: @zackstieber

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε