Υλικά
1 κιλό κολοκυθάκια
2 αυγά
φρυγανιά τριμμένη
1 ματσάκι άνηθο
1 ματσάκι μαϊντανό
φέτα
λίγο αλεύρι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα κολοκύθια και τα σουρώνουμε καλά να φύγουν όλα τα νερά.
Τα λιώνουμε με το πιρούνι καλά και προσθέτουμε τα υλικά.
Ζυμώνουμε και τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά και στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Καλή σας όρεξη!
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο www.cookpad.gr