Αντλώντας έμπνευση από τη λέξη Natura που σημαίνει φύση, δημιουργήθηκε το εστιατόριο Natu στον αρχοντικό κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά, με την υπογραφή του Δειπνοσοφιστήριον.
Με πρώτης ποιότητας υλικά, ο Executive Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος συνθέτει αριστοτεχνικά τις γεύσεις της Μεσογείου, υπογράφοντας με τις δημιουργίες του γεύματα που σας προκαλούν να τα δοκιμάσετε. Ανάμεσα σε δάφνες, μυρτιές, σχοίνους, ροδιές, λεβάντες και άλλα αρωματικά φυτά της Ελλάδας, δίπλα στην λίμνη με τα νούφαρα ή κάτω από τον κέδρο του Λιβάνου και τα κυπαρίσσια, τις ελιές και τα πεύκα, απολαμβάνετε ένα εξαιρετικό γεύμα στην Κηφισιά, σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον όπου τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού.
Με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της Αφροδίτης Μπονάτσου (Stones and Walls) που παραπέμπει στη φύση, το νέο εστιατόριο Natu, σε χρώματα γήινα, συνδέει το περιβάλλον με τις πιο σύγχρονες αισθητικές αναφορές.
Με σεβασμό στο κτίριο και τη φιλοσοφία του μουσείου, δημιουργήθηκε μια διαβάθμιση από ζώνες, που ενώνουν αλλά και διαχωρίζουν τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο του Natu, προσφέροντας στον επισκέπτη έναν καμβά για να βιώσει με άπειρους τρόπους τον ζωντανό αυτόν κήπο.
Ο άνετος χώρος του εστιατορίου αποτελεί τη δυναμική συνέχεια της εμπειρίας του μουσείου για τον επισκέπτη, όπου η παρουσία των αντικειμένων – έργων τέχνης της έκθεσης eARTh nature συμπληρώνει αρμονικά το τοπίο.
Η έκθεση, που επιμελείται η Πέγκυ Λούτου, δίνει την ευκαιρία να απολαύσει ο παρατηρητής “τα αποτυπώματα” της τέχνης που καταγράφουν την υλική και άυλη πολιτιστική κληρονομιά του ανθρώπου πάνω στη Γη.
Σε ένα από τα πιο δροσερά και καταπράσινα σημεία των βορείων προαστίων θα ζήσετε μια γαστριμαργική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για τα εγκαίνια του εστιατορίου, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων από τον πολιτικό, κοινωνικό και επιχειρηματικό κόσμο, η Πρόεδρος του Μουσείου Γουλανδρή, κα Φαλή Βογιατζάκη, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για την άψογη συνεργασία που έχουμε με το Δειπνοσοφιστήριον εδώ και μία δεκαετία. Η κατανόηση, η αλληλοϋποστήριξη και η φιλία που αναπτύχθηκαν αποτέλεσαν τη βάση, πάνω στην οποία άνθισε το NATU».
Natu Restaurant Social Media:
https://www.facebook.com/naturestaurantkifisia/
https://www.instagram.com/naturestaurant/?hl=el
Mέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή, Από τις 10 το πρωί έως τις 12.00 το βράδυ
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:
Βάσω Τόση | mob: 6944 783945 | vaso.tosi@thekompany.gr Ιωάννα Παχούλη | mob: 6946 818061 |ioanna.pachouli@thekompany.gr Κωνσταντίνος Αντωνιάδης | mob: 6947 453636 | konstantinos.antoniadis@thekompany.gr Νάταλι Παπαδοπούλου |mob: 6932 932384 | nathalie.papadopoulou@thekompany.gr
Πώς διαφέρει η Epoch Times από άλλες εφημερίδες;
Η Epoch Times είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ανεξάρτητη εφημερίδα στην Αμερική. Είμαστε διαφορετικοί από άλλους οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης επειδή δεν επηρεαζόμαστε από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Ο μόνος μας στόχος είναι να φέρουμε στους αναγνώστες μας ακριβείς πληροφορίες και να είμαστε υπεύθυνοι στο κοινό.
Δεν ακολουθούμε την ανθυγιεινή τάση στο σημερινό περιβάλλον των μέσων ενημέρωσης, της δημοσιογραφίας που έχει μια ατζέντα, και αντ’ αυτού χρησιμοποιούμε τις αρχές μας Αλήθεια και Παράδοση ως πυξίδα.
[give_form id=”3924″]