Κυριακή, 04 Μαΐ, 2025

Ο «χορός των κατασκόπων» στη Βόρεια Ελλάδα – Συνελήφθη κι άλλος Γεωργιανός για φωτογραφήσεις σε στρατόπεδο

Έντονος ο προβληματισμός στις αρχές και τις μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας, καθώς χθες συνελήφθη ακόμη ένας αλλοδαπός με την κατηγορία της κατασκοπείας, αυτή τη φορά στις Σέρρες.

Πρόκειται για έναν 68χρονο Πολωνό με διαβατήριο από τη Γεωργία, ο οποίος έφθασε πρόσφατα στη χώρα μας. Πιάστηκε να φωτογραφίζει σημεία του στρατοπέδου Ιλάρχου Κλεισάρη, το οποίο βρίσκεται στην είσοδο της πόλης των Σερρών.

Ο άνδρας έγινε αντιληπτός από στρατιώτες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Στο Στρατόπεδο Κλεισάρη, που βρίσκεται στην είσοδο των Σερρών, είναι η έδρα της 10ης Ταξιαρχίας Πεζικού (υπό συγκρότηση, μετά την πρόσφατη αναβάθμιση του Χ Συντάγματος Πεζικού).

Η υπόθεση αυτή έρχεται σε συνέχεια της σύλληψης και προφυλάκισης ομογενούς, πάλι από τη Γεωργία, ο οποίος φωτογράφιζε στρατόπεδα της Αλεξανδρούπολης.

Οι Αρχές παρακολουθούν στενά την υπόθεση.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε