Παρασκευή, 31 Μαρ, 2023

Γιατί η Epoch Times δεν αναγγέλλει ακόμα τον νικητή των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ οδεύουν σε άγνωστα και αχαρτογράφητα μονοπάτια καθώς πολλαπλές νομικές ενστάσεις έχουν διατυπωθεί σε σχέση με τις εκλογές του 2020, με περισσότερες ακόμη να αναμένονται.

Και οι δύο υποψήφιοι ισχυρίζονται τη νίκη τους σε ορισμένες πολιτείες, αλλά φαίνεται όλο και πιο πιθανό οι εκλογές αυτές να επιλυθούν στα δικαστήρια.

Για το λόγο αυτό, η Epoch Times δεν θα κηρύξει νικητή για τις προεδρικές εκλογές του 2020 έως ότου πιστοποιηθούν όλα τα αποτελέσματα και επιλυθούν τυχόν νομικές προσφυγές.

Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την τρέχουσα κάλυψή μας, ενώ οι δημοσιογράφοι μας θα καλύπτουν τις προεδρικές εξελίξεις για τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε