Σάββατο, 26 Σεπ, 2020

Ελλάδα – Αίγυπτος σύναψαν συμφωνία για την οριοθέτηση ΑΟΖ

Σήμερα το απόγευμα Ελλάδα και Αίγυπτος σύναψαν συμφωνία για την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών και την χάραξη ΑΟΖ. Την συμφωνία υπέγραψαν στο Κάιρο ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας και ο Αιγύπτιος ομόλογός του Σάμεχ Σούκρι, ενισχύοντας περαιτέρω τις σχέσεις μεταξύ των γειτονικών χωρών.

Η συμφωνία αυτή που στηρίζεται στη συνεργασία και στο δίκαιο της θάλασσας, είναι μια εθνική επιτυχία και η χώρα μας κατοχυρώνει τα νόμιμα δικαιώματά της και τον απόλυτο σεβασμό του διεθνούς δικαίου και της ειρηνικής επίλυσης των διαφορών στην ανατολική Μεσόγειο καταδεικνύοντας την πάγια θέση της Ελλάδας και την επήρεια των νησιών της σε θαλάσσιες ζώνες.

Επίσης η συμφωνία αυτή επιβεβαιώνει την άκυρη φύση του τουρκο-λιβυκού Μνημονίου καθιστώντας τις απόπειρες της Τουρκίας να οριοθετήσει ΑΟΖ απευθείας με την Αίγυπτο απολύτως παράνομες και ανεδαφικές.

Σε τι διαφέρει η Epoch Times από άλλες εφημερίδες;

Η Epoch Times είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ανεξάρτητη εφημερίδα στην Αμερική. Είμαστε διαφορετικοί από άλλους οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης επειδή δεν επηρεαζόμαστε από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Ο μόνος μας στόχος είναι να φέρουμε στους αναγνώστες μας ακριβείς πληροφορίες και να είμαστε υπεύθυνοι στο κοινό.
Δεν ακολουθούμε την ανθυγιεινή τάση στο σημερινό περιβάλλον των μέσων ενημέρωσης, της δημοσιογραφίας που έχει μια ατζέντα, και αντ’ αυτού χρησιμοποιούμε τις αρχές μας Αλήθεια και Παράδοση ως πυξίδα.

Αν εκτιμάτε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία μας, βοηθήστε μας να συνεχίσουμε. Στηρίξτε την αλήθεια και την παράδοση.

Κεράστε μας έναν καφέ

Προσωπικές Πληροφορίες

Πληροφορίες Κάρτας
Ασφαλής SSL κρυπτογραφημένη πληρωμή

Συνολική Δωρεά: €6,00

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x