Παρασκευή, 29 Σεπ, 2023

Ν.Ο.Β: Αυτό είναι το απόλυτο summer camp του φετινού καλοκαιριού

Τα Summer Camps του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης λειτουργούν περισσότερο από 15 χρόνια και προσφέρουν στα παιδιά τις πιο αξέχαστες και ονειρεμένες καλοκαιρινές διακοπές στην πόλη.

Φέτος είναι ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα προηγούμενα. Η ασφάλεια όλων, μικρών και μεγάλων, είναι πολύ σημαντική για τον Όμιλο.

Για αυτό το λόγο εφαρμόζουν ένα αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, ακολουθώντας τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Υγείας και της Πολιτείας.

Παρέχουν αντισηπτικά διαλύμματα προσωπικής προστασίας σε μικρούς και μεγάλους και παροτρύνουν την τακτική απολύμανση των χεριών.
Οι ομαδάρχες και προπονητές μας φορούν προστατευτική μάσκα όταν βρίσκονται με τα παιδιά.
Eφαρμόζουν τακτικά τις οδηγίες προσωπικής υγειινής που ορίζει η Πολιτεία.
Προτρέπουν όσους εισέρχονται στον Όμιλο και ειδικότερα τα παιδιά που φιλοξενούν στα Summer Camp και τις αθλητικές σχολές, να τηρούν τους κανόνες υγιεινής.

Εκτός όμως από την προστασία ενάντια στον Covid19…

Η είσοδος στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης είναι ελεγχόμενη με ηλεκτρονικό σύστημα εισόδου που λειτουργεί με φύλακα και ηλεκτρονική κάρτα. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά βρίσκονται εντός του Ομίλου με ασφάλεια και χωρίς φόβο.
Για έκτακτα περιστατικά, λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένο Ιατρείο στελεχωμένο με νοσηλευτικό προσωπικό.
Όλοι οι ομαδάρχες – προπονητές έχουν παρακολουθήσει πρόγραμμα πρώτων βοηθειών και γνωρίζουν ναυαγοσωστική.
Γιατί να έρθει το παιδί μου στο Summer Camp του Ν.Ο.Β.;
Γιατί θα περάσει αξέχαστα, σε ένα μαγευτικό περιβάλλον!

Σε απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, εξειδικευμένοι προπονητές πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες μυούν τα παιδιά στην κολύμβηση, το waterpolo, την καλλιτεχνική κολύμβηση, την ιστιοπλοΐα, το windsurf, το κανό και το SUP και το water ski ή το wakeboard* (τα δύο τελευταία γίνονται με επιπλέον οικονομική επιβάρυνση).

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία στο Summer Camp του Ν.Ο.Β. να εχουν ομαδάρχες προπονητές με παγκόσμιες διακρίσεις, Ολυμπιονίκες που θα τους εμπνεύσουν με το αθλητικό ιδεώδες, μυώντας τα στον υγρό στίβο.

Με την μακρά παράδοση και ιστορία του, ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης είναι το ιδανικό σημείο όπου μέσα από την εμπειρία που προσφέρουν τα Summer Camps, τα παιδιά να μάθουν και μετά να επιλέξουν ένα από όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου.

Με αφετηρία το καλοκαιρινό camp, να συνεχίσουν στις Αθλητικές Σχολές και να αγαπήσουν τον αθλητισμό, έχοντας ως πρότυπο τους αθλητές του Ομίλου που έχουν διακριθεί με περισσότερα από 450 μετάλλια στην πορεία λειτουργίας του Σωματείου από Εθνικό μέχρι και Ολυμπιακό επίπεδο!

Εκπαιδευτική ομάδα παιδαγωγών αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία και τη βιωματική εκπαίδευση των παιδιών σε παιχνίδια survivor, καλλιτεχνικών και δημιουργικής απασχόλησης.

Σε όλα τα παιδιά προσφέρεται δεκατιανό, ενώ στο διευρυμένο και στο απογευματινό ωράριο προσφέρεται γεύμα και δείπνο αντίστοιχα, σχεδιασμένο από διατροφολόγο.

Τέλος, για πρώτη φορά φέτος προσφέρεται υπηρεσία μεταφοράς με πούλμαν από hotspots.

Πιο σημαντικό από όλα είναι ότι τα παιδιά βρίσκονται σε ένα ονειρεμένο περιβάλλον στη φύση και τη θάλασσα με απόλυτη ασφάλεια, και δημιουργούν νέες φιλίες, νέες εμπειρίες και μοναδικές αναμνήσεις!

Μάθετε περισσότερα για το summer camp εδώ.

Αθλητισμός και υγιεινή διατροφή πάνε μαζί

Το πρόγραμμα διατροφής του Summer Camp βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή και ειδικότερα στο μοντέλο “Healthy Eating Plate”. Στον Όμιλο, άλλωστε, εκπαιδεύουμε τα παιδιά να υιοθετήσουν ένα μοντέλο υγιεινής διατροφής και δεν προσφέρουμε “junk food” στο Summer Camp.

Την επιστημονική επιμέλεια, κατάρτιση και επίβλεψη του διατροφολογικού προγράμματος έχει αναλάβει ο γνωστός από την τηλεοπτική, ραδιοφωνική και ευρύτερη παρουσία του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος κ. Χάρης Γεωργακάκης.

Ο κ.Γεωργακάκης έχει 20ετή εμπειρία στην κατάρτιση προγραμμάτων διατροφής παιδιών και αθλητών, έχει συμμετάσχει σε μεγάλα προγράμματα αγωγής υγείας σε σχέση με τη διατροφή των παιδιών, ενώ έχει διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής. Σήμερα κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιαγγειακής Υγείας και Διατροφής.

Χρήσιμες πληροφορίες:

Ηλικίες: 5-13 ετών

Περίοδοι:

• 1η περίοδος: 08 Ιουνίου – 28 Ιουνίου
[Στην πρώτη περίοδο, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς πακέτου ημερών, για τα παιδιά που φοιτούν σε σχολεία εκ περιτροπής. Δείτε στο www.nov.gr αναλυτικά τις επιλογές σας!]

• 2η περίοδος: 29 Ιουνίου – 17 Ιουλίου
• 3η περίοδος: 20 Ιουλίου – 7 Αυγούστου
• 4η περίοδος: 10 Αυγούστου – 28 Αυγούστου

Πρόγραμμα

• Βασικό με δεκατιανό: 08:30-14:30
• Διευρυμένο με μεσημεριανό: 08:30-16:00
• Απογευματινό: 17:00-20:00
• Απογευματινό με δείπνο: 17:00-21:00

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα, τις περιόδους, τις εγγραφές και τα κόστη εδώ.

Διατροφή

• Σε όλα τα παιδιά προσφέρεται δεκατιανό
• Στο διευρυμένο ωράριο, προσφέρεται μεσημεριανό
• Στο διευρυμένο απογευματινό ωράριο προσφέρεται δείπνο
Το πρόγραμμα της διατροφής επιμελείται ο κλινικός διατροφολόγος Χάρης Γεωργακάκης.

Ασφάλεια

Η είσοδος στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης είναι ελεγχόμενη με ηλεκτρονικό σύστημα εισόδου που λειτουργεί με φύλακα και ηλεκτρονική κάρτα.
Λειτουργεί ιατρείο με νοσηλευτικό προσωπικό για τις πρώτες βοήθειες.
Όλοι οι ομαδάρχες – προπονητές έχουν παρακολουθήσει πρόγραμμα πρώτων βοηθειών.

Ομάδες & Ομαδάρχες

Τα παιδιά χωρίζονται σε ηλικιακά groups
Οι ομαδάρχες είναι επαγγελματίες προπονητές με και παιδαγωγοί, συνεργάτες του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης

Μεταφορά:

Προσφέρεται μεταφορά με πούλμαν από κεντρικά σημεία της Αττικής (hotspots) με επιπλέον χρέωση. Ενδεικτικές στάσεις: Κηφισιά, Φάρος Ψυχικού, Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου, Γλυφάδα.

Κάντε την εγγραφή σας εδώ.

Επικοινωνία: Αθλητικές Σχολές Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης
210 89 62 416, 210 89 62 142
sxoles@nov.gr
www.nov.gr

Πηγή: www.infokids.gr

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε