Παρασκευή, 29 Μαρ, 2024

Πανελλήνιος διαγωνισμός κοσμήματος από το Α JEWEL MADE IN GREECE

Το AJMIG διοργανώνει έναν πανελλήνιο διαγωνισμό κοσμήματος με θέμα: Ο μίτος της Αριάδνης, μία μυθική πρόκληση για την αισθητική του κοσμήματος στην Ελλάδα του 2021

Το AJMIG αυτόφωτο, ανεξάρτητο, γενναιόδωρο και συνεχώς εξελισσόμενο, αποτελεί σήμερα μία πολυδιάστατη πλατφόρμα προώθησης και αναγνώρισης του ελληνικού κοσμήματος, σε επίπεδο αισθητικής και επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και στον κόσμο. Κάθε χρονιά πέρα από την καθιερωμένη έκθεσή του στο Ζάππειο Μέγαρο, διοργανώνει και άλλες δράσεις, μία από αυτές θα είναι ο Πανελλήνιος διαγωνισμός κοσμήματος με θέμα: O μίτος της Αριάδνης.

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό

O συμβολισμός: Η ευρηματικότητα, η τέχνη και ο πολιτισμός βοήθησαν να βρούμε την έξοδο από τον λαβύρινθο και να φτάσουμε στην Ελλάδα του 2021

Η επιτροπή αξιολόγισης: Λιάνα Βουράκη, Ίρις Κρητικού, Μαίρη Σαμόλη

Δημιουργικά: Αλεξία Κέδρα

Υποβολή ενός κοσμήματος ή ενός σχεδίου (σετ περιδέραιο, σκουλαρίκια ή περιδέραιο, βραχιόλι ή σκουλαρίκια, δαχτυλίδι κτλ).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με τον σχεδιασμό και την κατασκευή κοσμήματος.

Εκτός συναγωνισμού θα συμμετάσχουν οι τρεις που πρώτευσαν στα AJMIG AWARDS 2020.

Προθεσμία υποβολής ολοκληρωμένου κοσμήματος ή σχεδίου: 30 Αυγούστου 2020

Η υποβολή θα πρέπει να συνοδεύεται από επαγγελματική φωτογραφία υψηλής ανάλυσης είτε χωρίς φόντο σε αρχείο photoshop (.psd) είτε .jpeg σε λευκό φόντο, αναλυτική περιγραφή υλικών και πετρών, από σχέδιο του κοσμήματος,   (προαιρετικά) κείμενο για την ιδέα / έμπνευση του κοσμήματος, φωτογραφία, βιογραφικό (ΕΛΛ + ΑΓΛ) και λογότυπο του σχεδιαστή.

Διάρκεια ψηφοφορίας: έως 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Από την ηλεκτρονική ψηφοφορία που θα γίνει μέσω του site www.ajewelmadeingreece.com θα προκριθούν οι πρώτοι 50.

Στη συνέχεια η επιτροπή θα επιλέξει τα τελικά 30 κοσμήματα.

Τα κοσμήματα που θα προκριθούν θα εκτεθούν σε ξεχωριστή αίθουσα στο Ζάππειο στο πλαίσιο της 8ης συνάντησης.

Η έκθεση αυτή κάτω από τον τίτλο: Α JEWEL MADE IN GREECE – ARIADNE’S THREAD, θα ενταχθεί στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση, θα ταξιδέψει στο Dubai, στην Κίνα, στη Νέα Υόρκη και θα εκτεθεί σε ένα μεγάλο Ελληνικό Μουσείο.

Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν αυτή την στιγμή δεν είναι δυνατόν να έχουμε λεπτομέρειες που αφορούν τους επιμέρους όρους συμμετοχής στις εκθέσεις, ημερομηνίες κλπ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό: https://www.ajewelmadeingreece.gr/en/exhibitions

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε