Παρασκευή, 01 Δεκ, 2023

Σε ζωντανή μετάδοση η αμερικανική εκλογική νύχτα

Περισσότεροι από 80 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ήδη ψηφίσει είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω ταχυδρομείου – δηλαδή περίπου το 60 τοις εκατό των συνολικών ψήφων που μετρήθηκαν στις γενικές εκλογές του 2016 – με εκατομμύρια ακόμη να αναμένεται να προσφύγουν στις κάλπες την ημέρα των εκλογών.

Για να περιπλέξουν περισσότερο τα πράγματα φέτος, ορισμένες πολιτείες δέχονται ψηφοδέλτια μέσω ταχυδρομείου έως και 17 ημέρες μετά τις 3 Νοεμβρίου. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να επιβραδυνθεί η διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων και την καθυστέρηση των αποτελεσμάτων, ειδικά εάν η ψηφοφορία είναι κοντά σε πολιτείες με ταραχές όπως η Πενσυλβάνια και η Βόρεια Καρολίνα.

Το κανάλι NTD, θυγατρικό τηλεοπτικό μέσο της Epoch Times, θα παράσχει ζωντανή μετάδοση των εκλογών με ενημερώσεις και αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο, καθώς και αναλύσεις από ειδικούς.

Η ζωντανή μετάδοση θα αρχίσει στις 4 Νοεμβρίου τα ξημερώματα, στις 2:00 π.μ.

Στις ιστοσελίδες:

Ιστοσελίδα NTD:
https://www.ntd.com/

Κανάλι YouTube NTD:
https://www.youtube.com/user/NTDTV

NTD Facebook: https://www.facebook.com/NTDTelevision

NTD Twitter: https://twitter.com/news_ntd

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε