Σάββατο, 20 Απρ, 2024
Η Κέλι Ρίγκαν Μπρούνερ, κοινωνική λειτουργός στο Mexia State Supported Living Center στη κομητεία Limestone, Τέξας, βαρύνεται με 134 κατηγορίες σε έρευνα για νοθεία στις εκλογές.

Τέξας: Κοινωνική λειτουργός βαρύνεται με 134 κατηγορίες για εκλογική απάτη

Μια κοινωνική λειτουργός στο Τέξας βαρύνεται με 134 κατηγορίες κακουργήματος για φερόμενη εγγραφή ατόμων με αναπηρία για να ψηφίσουν, παρά το γεγονός ότι δεν τους δόθηκε άδεια.

Η Κέλι Ρίγκαν Μπρούνερ είναι κοινωνική λειτουργός στο Mexia State Supported Living Center.

Σύμφωνα με τον Ρεπουμπλικανό Γενικό Εισαγγελέα του Τέξας Κεν Πάξτον, η Μπρούνερ υπέβαλε αιτήσεις εγγραφής ψηφοφόρων για 67 κατοίκους με διανοητική ή/και αναπτυξιακή αναπηρία χωρίς την υπογραφή τους ή την ουσιαστική συγκατάθεσή τους.

Πολλοί από τους κατοίκους έχουν βρεθεί απολύτως ψυχικά ανίκανοι από δικαστήριο, μη πληρώντας τις προϋποθέσεις δικαιώματος ψήφου στο Τέξας.

Σύμφωνα με το νόμο του Τέξας, μόνο ένας γονέας, σύζυγος ή παιδί που είναι αναγνωρισμένος ψηφοφόρος της κομητείας μπορεί να ενεργεί ως αντιπρόσωπος στην εγγραφή ενός ατόμου για να ψηφίσει, αφού επιλεχθεί από τον ίδιο.

«Η εγγραφή πολιτών για να ψηφίσουν ή για λήψη επιστολικής ψήφου χωρίς τη συγκατάθεσή τους είναι παράνομη. Είναι ιδιαίτερα προσβλητικό όταν άτομα ισχυρίζονται ότι είναι πρωτοπόροι σε θέματα δικαιωμάτων αναπηρίας, όταν στην πραγματικότητα εκμεταλλεύονται τους πιο ευάλωτους πολίτες μας για να αποκτήσουν πρόσβαση στα ψηφοδέλτιά τους για να ενισχύσουν τη δική τους πολιτική φωνή», δήλωσε ο Πάξτον σε δήλωση. «Το γραφείο μου είναι έτοιμο να βοηθήσει κάθε κομητεία του Τέξας στην καταπολέμηση αυτής της ύπουλης μορφής απάτης».

Οι κατηγορίες προέκυψαν μετά από έρευνα από τον Εισαγγελέα της Περιφέρειας Limestone, το γραφείο του Σερίφη και το Εκλογικό Γραφείο, καθώς και από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών του Γενικού Επιθεωρητή.

Δεν είναι σαφές αν η Μπρούνερ έχει δικηγόρο.

Η κομητεία Limestone πήγε στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στις φετινές εκλογές, σύμφωνα με ανεπίσημα αποτελέσματα.

Ο Τραμπ έλαβε σχεδόν τα τρία τέταρτα των ψήφων, 6.786 ψήφους, σε σύγκριση με τις 2.213 ψήφους του προεδρικού υποψηφίου Τζο Μπάιντεν. Ο Τραμπ κέρδισε το Τέξας έναντι του Μπάιντεν, σύμφωνα με ανεπίσημα αποτελέσματα της πολιτείας.

Ακολουθήστε τον Zachary στο Twitter: @zackstieber

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε