Παρασκευή, 19 Απρ, 2024
Ο Ρούντι Τζουλιάνι δέχεται ερωτήσεις από τα μέσα ενημέρωσης μετά από ομιλία του στο Συνέδριο για το Ιράν στην Ουάσινγκτον στις 5 Μαΐου 2018. (Tasos Katopodis / Getty Images)

Τζουλιάνι: «Θα βγουν περισσότερα στη φόρα» για τους Μπάιντενς

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι αποκάλυψε ότι θα υπάρξουν περισσότερα email και πληροφορίες σε συνέχεια του άρθρου της περασμένης εβδομάδας της New York Post σχετικά με μια συνάντηση μεταξύ του πρώην αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν και ενός ουκρανού αξιωματούχου.

«Ναι… έρχονται περισσότερα», είπε στο Fox Business τη Δευτέρα το πρωί. «Υπάρχουν περισσότερα», είπε ο Τζουλιάνι. «Υπάρχουν αρκετά… αηδιαστικά πράγματα με τα οποία είναι μπλεγμένη αυτή η οικογένεια. Πραγματικά αηδιαστικά». Δεν ανέλυσε περαιτέρω τι εννοούσε.

Ο Τζουλιάνι, ο οποίος δέχτηκε τρομερή επίθεση τα τελευταία χρόνια για τα ταξίδια του στην Ουκρανία και κατηγορείται από Δημοκρατικούς και μέσα ενημέρωσης για διάδοση ρωσικής παραπληροφόρησης, δήλωσε ότι δεν θα δημοσιεύσει  όλες τις πληροφορίες με τη μία. Ο πρώην δήμαρχος είχε πει πιο παλιά στην Epoch Times ότι έκανε κινήσεις για την πιστοποίηση ενός σκληρού δίσκου από φορητό υπολογιστή που υποτίθεται ότι ανήκε στον Χάντερ Μπάιντεν.

«Ο μόνος λόγος για τον οποίο τα βγάζω έξω με αυτόν τον τρόπο είναι επειδή αν τα βγάλω όλα αμέσως, απλώς θα τα απορρίψουν όλα ταυτόχρονα», είπε, πιθανώς αναφερόμενος στην εκστρατεία του Μπάιντεν. «Η ελπίδα μου είναι ότι με τη συσσώρευση αυτού, οι άνθρωποι θα δουν την αλήθεια», πρόσθεσε.

Την περασμένη εβδομάδα, ένας εκπρόσωπος της εκστρατείας Μπάιντεν αρνήθηκε ότι υπήρξε συνάντηση μεταξύ του πρώην αντιπροέδρου και ενός συμβούλου ουκρανικής εταιρείας φυσικού αερίου κατά την διάρκεια της θητείας του. Ούτε ο Μπάιντεν ούτε η εκστρατεία του αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα των email. Η NY Post δημοσίευσε επίσης αρκετές φωτογραφίες του Χάντερ Μπάιντεν που προέρχονταν προφανώς από τον σκληρό δίσκο.

Ο Τζουλιάνι μαζί με τον δικηγόρο του, Ρόμπερτ Κοστέλο, συνέκριναν μερικές από τις γραπτές σημειώσεις που βρίσκονταν μέσα στο δίσκο με δείγματα γραφής του Χάντερ Μπάιντεν, συνέδεσαν λεπτομέρειες σχετικά με μη γνωστοποιημένες συναντήσεις και εμπιστευτικές πληροφορίες που είχαν ήδη λάβει από άλλες πηγές, και επαλήθευσαν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βρίσκονταν μέσα στον «θησαυρό» δεδομένων, μεταξύ άλλων. Ο Τζουλιάνι είπε ότι ο δίσκος περιέχει περίπου 800 προσωπικές φωτογραφίες του Χάντερ Μπάιντεν, από τις οποίες ορισμένες δείχνουν παράνομες πράξεις. Οι Epoch Times δεν μπόρεσαν να προβούν σε μια ανεξάρτητη επαλήθευση αυτού του ισχυρισμού καθώς ο Τζουλιάνι αρνήθηκε να παράσχει αντίγραφο των αρχείων.

Ο τότε αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαιρετάει καθώς βγαίνει έξω από το Air Force Two με την εγγονή του Φινέγκαν Μπάιντεν (Κέντρο) και τον γιο του Χάντερ Μπάιντεν (Δεξιά) κατά την άφιξή τους στο Πεκίνο στις 4 Δεκεμβρίου 2013. (Ng Han Guan / AFP μέσω Getty Εικόνες)

 

Ο Κοστέλο φέρεται να έλαβε ένα αντίγραφο του σκληρού δίσκου τον Αύγουστο από τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος επισκευής Mac στο Γουίλμινγκτον, Ντέλαγουερ και το παρέδωσε στον Τζουλιάνι πριν από τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με τον πρώην δήμαρχο. Ο πρώην σύμβουλος του Λευκού Οίκου αρμόδιος για τη χάραξη στρατηγικής, Στιβ Μπάνον διαπραγματεύτηκε μια αποκλειστική συμφωνία με την Post και ο Τζουλιάνι παρέδωσε ένα αντίγραφο του δίσκου στην εφημερίδα στις 10 Οκτωβρίου. Η Post έκανε τη δική της προσπάθεια πιστοποίησης, δήλωσε ο Τζουλιάνι.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αρκετοί αξιωματούχοι των Δημοκρατικών ισχυρίστηκαν ότι οι αναφορές σχετικά με τις οικογενειακές συναλλαγές των Μπάιντενς αποτελούν μέρος μιας ρωσικής εκστρατείας παραπληροφόρησης με σκοπό να βοηθήσει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ένας από αυτούς, ο βουλευτής Άνταμ Σιφ είπε στο CNN, «γνωρίζουμε ότι όλη αυτή η συκοφαντική δυσφήμηση του Τζο Μπάιντεν προέρχεται από το Κρεμλίνο. Αυτό είναι ξεκάθαρο περίπου ένα χρόνο τώρα ότι προωθούν αυτό το ‘ψευδές αφήγημα’ σχετικά με τον πρώην αντιπρόεδρο και τον γιο του».

Τη Δευτέρα όμως, ο διευθυντής των Υπηρεσιών Πληροφοριών Τζον Ράτκλιφ είπε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι οι πληροφορίες μέσα στο λάπτοπ αποτελούν μέρος ρωσικής εκστρατείας.

«Επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρος: Η κοινότητα των πληροφοριών δεν το πιστεύει αυτό επειδή δεν υπάρχει υπηρεσία που να το υποστηρίζει. Και δεν έχουμε μοιραστεί πληροφορίες με τον πρόεδρο Σιφ ή με οποιοδήποτε άλλο μέλος του Κογκρέσου», είπε στο Fox News.

Ο Ivan Pentchoucov συνέβαλε σε αυτό το άρθρο.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

1 thought on “Τζουλιάνι: «Θα βγουν περισσότερα στη φόρα» για τους Μπάιντενς”

  1. ΚΑΛΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ,ΜΠΑΙΝΤΕΝ,ΟΜΠΑΜΑ,ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ!!!

    Απάντηση

Σχολιάστε