Τετάρτη, 30 Σεπ, 2020

Το ΚΚΚ χρησιμοποιεί «ομάδες φιλίας» για να διεισδύσει και να διαιρέσει την Ευρώπη

Βίντεο. 

Σε πρόσφατη έρευνα που δημοσίευσε το Κέντρο Αξιολόγησης Στρατηγικής και Προϋπολογισμού, αναφέρεται πως το ΚΚΚ επηρέασε προς όφελός του ευρωπαϊκές πολιτικές και επιχειρηματικές ελίτ χρησιμοποιώντας «ομάδες φιλίας». Αυτές οι «ομάδες φιλίας» βοηθούν στις εκπαιδευτικές και πολιτιστικές ανταλλαγές μεταξύ Ευρώπης και Κίνας, αλλά στην πραγματικότητα είναι τα φερέφωνα και οι μεσάζοντες που χρησιμοποιεί το ΚΚΚ για να βοηθηθεί στο ενιαίο μέτωπό του ώστε να διαιρέσει την Ευρώπη.

Την 1η Ιουλίου, το Κέντρο Αξιολόγησης Στρατηγικής και Προϋπολογισμού (CSBA) δημοσίευσε μια εργασία με τίτλο «Αποκάλυψη της επιρροής της Κίνας στην Ευρώπη: Πώς οι ομάδες φιλίας διεισδύουν στις ευρωπαϊκές ελίτ». Η εργασία επεσήμανε ότι οι «ομάδες φιλίας» χρησιμεύουν ως φερέφωνα και μεσάζοντες για την προώθηση των συμφερόντων του Πεκίνου καθώς και των στόχων του στην εξωτερική πολιτική. Αυτές οι ομάδες αποτελούνται από τοπικούς πολιτικούς και επιχειρηματικές ελίτ που, μέσω διαφόρων δημοσίων εκδηλώσεων, βοηθούν στην απομάκρυνση οποιασδήποτε αρνητικής για το ΚΚΚ φωνής, και υποστηρίζουν ευρωπαϊκές πολιτικές ευνοϊκές για το ΚΚΚ.

 

Πώς διαφέρει η Epoch Times από άλλες εφημερίδες;

Η Epoch Times είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ανεξάρτητη εφημερίδα στην Αμερική. Είμαστε διαφορετικοί από άλλους οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης επειδή δεν επηρεαζόμαστε από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Ο μόνος μας στόχος είναι να φέρουμε στους αναγνώστες μας ακριβείς πληροφορίες και να είμαστε υπεύθυνοι στο κοινό.
Δεν ακολουθούμε την ανθυγιεινή τάση στο σημερινό περιβάλλον των μέσων ενημέρωσης, της δημοσιογραφίας που έχει μια ατζέντα, και αντ’ αυτού χρησιμοποιούμε τις αρχές μας Αλήθεια και Παράδοση ως πυξίδα.

Αν εκτιμάτε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία μας, βοηθήστε μας να συνεχίσουμε. Στηρίξτε την αλήθεια και την παράδοση.

Κεράστε μας έναν καφέ

Προσωπικές Πληροφορίες

Πληροφορίες Κάρτας
Ασφαλής SSL κρυπτογραφημένη πληρωμή

Συνολική Δωρεά: €6,00

ΣΧΕΤΙΚΑ

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x