Πέμπτη, 29 Σεπ, 2022

Χιλιάδες τουρίστες αποκλείστηκαν λόγω έντονης βροχής και κατολισθήσεων

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο εδώ.

Ο Νου Τσιανγκ, ή ποταμός Νου, είναι γνωστός ως Σάλγουιν στη Βιρμανία. Ξεκινά το ταξίδι του στα 4.000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας στα Ιμαλάια και διασχίζει τα βουνά της επαρχίας Γιουνάν στην Κίνα. Ο Νου τρέχει παράλληλα με τις ανώτερες περιοχές των ποταμών Μεκόνγκ και Γιανγκτζί σε μια περιοχή που ονομάστηκε από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς για την πλούσια βιοποικιλότητά της.

Ημέρες έντονης βροχόπτωσης προκάλεσαν κατολισθήσεις λάσπης, κατολισθήσεις γης και κατέστρεψαν δρόμους σε περιοχές όπου διέρχεται ο ποταμός Νου στην Γιουνάν. Σύμφωνα με πληροφορίες, χιλιάδες τουρίστες έχουν εγκλωβιστεί από την καταστροφή που προκάλεσε τον θάνατο ενός ατόμου, τον τραυματισμό δύο ατόμων και πολλούς αγνοούμενους. Στο Γκονγκσάν, μια περιοχή που συνορεύει με τη Βιρμανία, οι τοπικές τηλεπικοινωνίες έχουν διακοπεί και η τροφοδοσία ρεύματος είχε σταματήσει.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε