Πέμπτη, 25 Απρ, 2024
Ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ συμμετέχουν σε παρέλαση για την 23η επέτειο της δίωξης της πνευματικής εξάσκησης στην Κίνα, στην Τσάιναταουν της Νέας Υόρκης στις 10 Ιουλίου 2022. (Larry Dye/The Epoch Times)

18:00, ώρα Ελλάδας: Παρακολουθήστε ζωντανά την παρέλαση για την Παγκόσμια Ημέρα Φάλουν Ντάφα στην Νέα Υόρκη

Χιλιάδες ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ θα συμμετάσχουν σε μια παρέλαση στη Νέα Υόρκη στις 12 Μαΐου για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ντάφα. Το EpochTV και το NTD θα μεταδώσουν ζωντανά την παρέλαση από τις 18:00, ώρα Ελλάδας.

Η 13η Μαΐου φέτος σηματοδοτεί την 31η επέτειο της παρουσίασης του Φάλουν Ντάφα στο κοινό το 1992 και είναι επίσης τα 72α γενέθλια του κ. Λι Χονγκζί, του ιδρυτή της πνευματικής πρακτικής.

Το Φάλουν Γκονγκ, επίσης γνωστό ως Φάλουν Ντάφα, είναι μια παραδοσιακή άσκηση αυτοβελτίωσης που περιλαμβάνει ασκήσεις διαλογισμού και βασίζεται στις αρχές της αλήθειας, της καλοσύνης και της ανεκτικότητας. Η πρακτική απέκτησε γρήγορα ευρεία απήχηση για τις ηθικές διδασκαλίες της και τα οφέλη για την υγεία, εξαπλώθηκε σε περισσότερες από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Φοβούμενος ότι η δημοτικότητά της θα έθετε σε κίνδυνο την αυταρχική διακυβέρνηση του κινεζικού καθεστώτος, τον Ιούλιο του 1999, ο τότε ηγέτης του καθεστώτος Τζιανγκ Ζεμίν ξεκίνησε μια πανεθνική εκστρατεία διώξεων. Εκατομμύρια ασκούμενοι υπέστησαν συλλήψεις, φυλακίσεις, βασανιστήρια, και έγιναν ακόμη και θύματα αναγκαστικής αφαίρεσης οργάνων. Ως αποτέλεσμα, αμέτρητοι ασκούμενοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, τις δουλειές τους ή τα σχολεία τους.

Φέτος, η παρέλαση της Παγκόσμιας Ημέρας Φάλουν Ντάφα στη Νέα Υόρκη έχει ως στόχο να γιορτάσει την 31η επέτειο από την εισαγωγή της πρακτικής στο κοινό και να φέρει στο φως την καταπίεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων υπό το κινεζικό καθεστώς.

Πού να παρακολούθησε την παρέλαση στις 18:00:

Στο EpochTV.com

Στο Youtube: NTD, The Epoch Times

Στο Facebook: NTD Television, The Epoch Times

Στο Twitter: NTD News

Στο Gan Jing World: NTD

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Twitter @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε