Τρίτη, 06 Ιούν, 2023
Patrick T. Fallon/AFP via Getty Images)

223 άτομα πέθαναν στις ΗΠΑ από την COVID-19 ενώ ήταν πλήρως εμβολιασμένοι

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία από το Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), πάνω από 1.100 άτομα στις ΗΠΑ έχουν νοσηλευτεί με COVID-19 αφού εμβολιάστηκαν πλήρως και πάνω από 220 έχουν πεθάνει.

Τα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από το CDC είναι μια συσσώρευση αναφορών από 46 πολιτείες και επικράτειες των ΗΠΑ.

Ωστόσο, σύμφωνα με το CDC αυτοί οι αριθμοί μπορεί να είναι χαμηλότεροι από τους πραγματικούς καθότι βασίζονται σε εθελοντικές αναφορές και τα δεδομένα ενδέχεται να μην είναι πλήρη ή αντιπροσωπευτικά.

Αυτές οι πρωτοποριακές μετρήσεις αναφέρονται σε περιπτώσεις, νοσηλείας ή θανάτων ατόμων που έχουν κάνει όλες τις δόσεις ενός εμβολίου COVID-19 δύο ή περισσότερες εβδομάδες – είτε τη μία δόση της Johnson & Johnson είτε τη δεύτερη δόση της Moderna ή της Pfizer.

Επίσης τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί αλλά πεθαίνουν από καρδιακές προσβολές ή άλλες αιτίες καταγράφονται συνήθως ως θάνατοι από COVID-19.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε