Πέμπτη, 07 Δεκ, 2023
(Gerd Altmann/Pixabay)

3 τρόποι για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα στην επιχείρησή σας

Από την Christy Wright.

Εάν αυτό το έτος μας έχει διδάξει κάτι, είναι πώς να είμαστε επινοητικοί τόσο στη ζωή όσο και στις επιχειρήσεις. Τόσοι πολλοί άνθρωποι έπρεπε να μάθουν νέες δεξιότητες και πραγματικά να ανακαλύψουν πώς μπορούν να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους σε λειτουργία (και τις πόρτες ανοιχτές). Αλλά τι συμβαίνει όταν είστε στο τέλος του δημιουργικού σας σχοινιού και δεν ξέρετε πώς να προχωρήσετε σε αυτήν την ακραία κατάσταση;

Ίσως έχετε ακούσει το παλιό ρητό: Πρέπει να ξοδέψετε χρήματα για να κερδίσετε χρήματα. Ποιος δεν το έχει ακούσει; Αλλά αυτό που θέλω να γνωρίζετε είναι ότι δεν είναι αλήθεια. Φίλοι, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα για να βγάλετε χρήματα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεγιστοποιήσετε αυτό που έχετε ήδη.

Εδώ είναι τρεις τρόποι για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα στην επιχείρησή σας (χωρίς να χρεωθείτε):

Μεγιστοποιήστε αυτό που έχετε ήδη

Ένα κλειδί για την μεγιστοποίηση των κερδών σας είναι η μεγιστοποίηση του μυαλού σας. Ναι, μιλάω για νέες ιδέες. Χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία που έχετε, δημιουργήστε μια λίστα με πρόσθετες πηγές εσόδων για την επιχείρησή σας αυτήν την σεζόν. Κοιτάξτε το απόθεμά σας, δοκιμάστε να πουλήσετε τα προϊόντα σας σε σετ ή να δώσετε δείγματα.

Μεγιστοποιήστε τα χρήματά σας

Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ χόμπι και επιχείρησης. Ένα χόμπι σας κοστίζει χρήματα, αλλά μια επιχείρηση σας δίνει χρήματα. Θέλω να κοιτάξετε τους αριθμούς σας, γιατί αν δεν τους γνωρίζετε δεν μπορείτε να τους βελτιώσετε. Πού μπορείτε να αυξήσετε τις τιμές σας; Και ποια έξοδα μπορείτε να μειώσετε;

Μεγιστοποιήστε τις επαφές σας

Κάθε ευκαιρία που θα έχετε ποτέ στη ζωή σας θα έρθει μέσω ανθρώπων. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από τον τύπο της επιχείρησής σας, είστε πάντα στην επιχείρηση των ανθρώπων. Ποιον ακόμα μπορείτε να βρείτε; Ποιος μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί που πρέπει να είστε;

Αναλάβετε δράση και δώστε αξία στο υπόλοιπο του έτους. Όταν εστιάζετε στην μεγιστοποίηση των δεξιοτήτων σας, των χρημάτων σας και των επαφών σας, κανείς δεν μπορεί να πει που μπορεί να φτάσει η επιχείρησή σας!

Η Christy Wright είναι ειδικός προσωπικής ανάπτυξης, παρουσιάστρια του The Christy Wright Show και συγγραφέας με μεγάλες πωλήσεις. Ακολουθήστε την Christy στο ChristyWright.com και στο Twitter @ChristyBWright.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε