Σάββατο, 02 Μαρ, 2024
Ένα φιαλίδιο με το εμβόλιο για τον ιό του ΚΚΚ της Moderna φαίνεται στο κέντρο εμβολιασμού κορωνοϊού στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Μάγκντεμπουργκ, ανατολική Γερμανία, 22 Ιανουαρίου 2021. (Ronny Hartmann/AFP μέσω Getty Images)

39χρονη μητέρα πεθαίνει μετά την 2η δόση του εμβολίου Moderna: Οικογένεια

Μια 39χρονη υγιής μητέρα από την Γιούτα, ΗΠΑ, πέθανε τέσσερις μέρες αφότου πήρε μια δεύτερη δόση του εμβολίου COVID-19 της Moderna στις 1 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το τοπικό κανάλι ειδήσεων KUTV, η οικογένειά της είπε ότι η Κάσσιντι Κύριλ, που ήταν χειρουργική τεχνικός για πλαστικούς χειρουργούς, «είχε περισσότερη ενέργεια» από τους περισσότερους ανθρώπους γύρω της και ήταν ένα χαρούμενο άτομο για το οποίο δεν γνώριζαν κάποιο πρόβλημα υγείας.

«Δεν έκλαψα πραγματικά όταν πέθανε ο πατέρας μου. Κλαίω πολύ για αυτήν», είπε ο πατέρας της, Άλφρεντ Χώλυ, ένας πρώην πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, στο κανάλι. «Ήταν αυτή που είχε υποσχεθεί να με φροντίσει.»

«Φαινομενικά ήταν υγιής και δυνατή», είπε ο Χώλυ στο Fox News. «Δεν γνωρίζαμε να έχει οποιαδήποτε νόσο.»

Ο Χώλυ είπε ότι η Κύριλ άρχισε να έχει συμπτώματα αφότου δέχθηκε το εμβόλιο, και εμφάνισε πόνο στην θέση του εμβολίου, και μετά άρχισε να νιώθει άρρωστη και να παραπονιέται ότι δεν μπορούσε να ουρήσει παρά το ότι έπινε πολλά υγρά. Βελτιώθηκε ελαφρώς την επόμενη μέρα, αλλά μετά η κατάστασή της επιδεινώθηκε· είπε πως είχε πονοκεφάλους, ένιωθε ναυτία, και ακόμα δεν μπορούσε να ουρήσει.

Το πρωί της 4ης Φεβρουαρίου, ο Χώλυ ξύπνησε από τις φωνές της κόρης του για βοήθεια.

«Είπε πως η καρδιά της χτυπούσε έντονα και ένιωθε να χρειάζεται να πάει στο τμήμα εκτάκτων περιστατικών», είπε στο KUTV.

Την πήγε στο τμήμα εκτάκτων περιστατικών, όπου έγιναν αιματολογικές εξετάσεις. Ο Χώλυ είπε ότι έγινε λιγότερο συνειδητή και άρχισε να κάνει εμετό.

Το βράδυ, την μετέφεραν σε ένα κέντρο ψυχολογικών διαταραχών.

«Έκαναν εξέταση αίματος και αμέσως επέστρεψαν και είπαν ότι είναι πολύ, πολύ άρρωστη, και το ήπαρ της δεν λειτουργεί», είπε ο Χώλυ.

Οι γιατροί προσπάθησαν να την σταθεροποιήσουν για μια μεταμόσχευση, αλλά η κατάστασή της επιδεινώθηκε στο σημείο που δεν μπορούσε πλέον να μιλήσει έως το πρωί της επομένης μέρας.

«Προσπαθούσαν να την πάνε σε ένα σημείο όπου θα ήταν αρκετά σταθερή για μια μεταμόσχευση ήπατος. Και απλώς δεν μπορούσαν να την σταθεροποιήσουν», είπε. «Έγινε χειρότερα και χειρότερα μέσα στην μέρα. Και στις εννέα το βράδυ, απεβίωσε.»

Η οικογένεια της Κύριλ ακόμα περιμένει για μια αυτοψία για προσδιορισμό της αιτίας θανάτου.

Έφτιαξαν μια σελίδα στο GoFundMe με τίτλο «Ταμείο Μνήμης της Κάσσιντι Κύριλ και Εμίλια», στο όνομα αυτής και της 9χρονης κόρης της.

Το KUTV εκκίνησε μια διερεύνηση στις παρενέργειες του εμβολίου COVID-19 και βρήκε τέσσερις θανάτους που είχαν αναφερθεί από οικογένειες και ιατρικό προσωπικό.

Τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών και Πρόληψης (CDC) των ΗΠΑ είπαν στην Epoch Times σε ηλεκτρονικό μήνυμα ότι έως τις 8 Μαρτίου, περισσότερες από 92 εκατομμύρια δόσεις των εμβολίων mRNA για την COVID-19 έχουν δοθεί, με 1.637 θανάτους να συμβαίνουν μετά τους εμβολιασμούς.

Το CDC δηλώνει στον ιστότοπό του: «Έως σήμερα, το VAERS δεν έχει εντοπίσει πρότυπα στα αίτια θανάτου που θα αποτελούσαν ένα πρόβλημα ασφαλείας με τα εμβόλια COVID-19.»

Το Σύστημα Αναφοράς Αρνητικών Συμβάντων (VAERS) τέθηκε σε ισχύ το 1990 για να καταγράφει μη προβλεφθείσες αντιδράσεις από την χορήγηση εμβολίων.

Η Moderna δεν απάντησε σε αίτημα σχολιασμού έως την ώρα εκτύπωσης.

 

Η Σέλια Φάρμπερ συνέβαλε σε αυτό το άρθρο.

 

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε