Τρίτη, 16 Ιούλ, 2024

69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς: 27 Απριλίου – 14 Μαΐου

Ξεκινά αύριο η καθιερωμένη αθηναϊκή γιορτή που καλωσορίζει κάθε χρόνο την άνοιξη!

Αύριο, Πέμπτη 27 Απριλίου, ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται το κοινό η 69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, στο Άλσος Κηφισιάς όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Η μεγάλη αυτή έκθεση λουλουδιών, που είναι ένας από τους πιο αγαπημένους θεσμούς των Αθηναίων, αφού τους βοηθά να νιώσουν καλύτερα, με όλες τους τις αισθήσεις την επερχόμενη άνοιξη, έχει ως φετινό θέμα τους “Ελληνικούς Κήπους”. Επιπλέον, προσφέρει ένα πλούσιο, ολοήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων, με προγράμματα για παιδιά, συναυλίες, παραδοσιακούς χορούς, επιμορφωτικές παρουσιάσεις (για τα μανιτάρια, τα μπονσάι κ.ά.), ομιλίες, εργαστήρια και άλλα πολλά. Περιλαμβάνονται, επίσης, δράσεις ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση και τα αδέσποτα.

69η Ανθοκομική Εκθεση Κηφισιάς με άρωμα Ελλάδας - Το μήνυμα του δημάρχου
Την Πρωτομαγιά θα λάβει χώρα και το παραδοσιακό ράλι παλαιών αυτοκινήτων στο κέντρο της Κηφισιάς. Εκκίνηση πλ. Ελαιών Ν. Κηφισιά.

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα διεξάγονται και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, με σκοπό τη γνωριμία των μικρών επισκεπτών με τα διαφορετικά οικολογικά περιβάλλοντα της Ελλάδας όπως αυτά εμφανίζονται στους θεματικούς κήπους της 69ης Ανθοκομικής, αλλά και τη γνωριμία τους με το ίδιο το Άλσος Κηφισιάς, την ιστορία του και την ιδιαίτερη χλωρίδα που φιλοξενεί. Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα διεξάγονται από έμπειρους εκπαιδευτές της Ανθοκομικής.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 20:00, ενώ την Κυριακή 14 Μαΐου, στις 20:00, θα γίνει η τελετή λήξης. Και τις δύο ημέρες, μια ώρα πριν, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τη Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς.

Οι διοργανωτές επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους ότι τόσο οι ποδηλάτες όσο και οι σκύλοι είναι ευπρόσδεκτοι και ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες προβλέψεις για την ασφαλή είσοδο/έξοδο αναπηρικών αμαξιδίων.

Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη τις ώρες λειτουργίας του Άλσους, δηλαδή 10 π.μ. – 10 μ.μ.

Διεύθυνση: Άλσος Κηφισιάς, Γρ. Λαμπράκη, Κηφισιά 145 61 (έναντι του τερματικού του ΗΣΑΠ)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Άλσος, 210 8012794 / Γραφεία Ανθοκομικής, 210 8019566

 

Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς: Άνοιξε με αυστηρή τήρηση των μέτρων - Radar.gr | Radar.gr

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε