Παρασκευή, 31 Μαρ, 2023

Αποκλειστικό ντοκιμαντέρ – ΝτεΣάντις: Φλόριντα vs Καραντίνα

Παρακολουθήστε εδώ το ντοκιμαντέρ

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η πανδημία COVID-19 και οι κλειδαριές που ακολούθησαν έχουν καταστρέψει πολλά από αυτά που οι Αμερικανοί θεωρούν αγαπητά. Και ουσιαστικά κάθε πτυχή της ζωής τους ήταν στο έλεος των κυβερνητών.

Μπροστά σε όλα αυτά, ένας κυβερνήτης ξεχώρισε.

Μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις με τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις, τους συμβούλους του, και άλλους, ο οικοδεσπότης των American Thought Leaders Jan Jekielek μας μεταφέρει σε ένα ταξίδι για να ανακαλύψουμε ποιος είναι πραγματικά ο ΝτεΣάντις, τι τον παρακινεί και πώς χάραξε μια διαφορετική πορεία για τη Φλόριντα, παρά την λογοκρισία, την παραπληροφόρηση και τις πιέσεις από τα ΜΜΕ.

Τι ανάγκασε τον κυβερνήτη Ρον ΝτεΣάντις να ξανανοίξει την πολιτεία του πολλούς μήνες πριν από άλλους κυβερνήτες; Πώς εξισορρόπησε τη διάσωση ζωών από τον ιό και τη διατήρηση των συνταγματικών ελευθεριών; Και τι πιστεύει ότι διακυβεύεται πραγματικά;

Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας των American Thought Leaders για να μην χάσετε ποτέ κανένα επεισόδιο.

Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε στο Facebook ή στο YouTube. Εάν θέλετε να κάνετε δωρεά για να υποστηρίξετε το έργο μας, μπορείτε να την κάνετε εδώ.

Ακολουθήστε τον Jan στο Twitter: @JanJekielek

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε