Δευτέρα, 20 Μαΐ, 2024
Ο Υποστράτηγος Μάικλ Φλυν, 26 Δεκεμβρίου 2020. (The Epoch Times)

Αποκλειστικό: Στγ. Μάικλ Φλυν – Θα επιβιώσει η Αμερικανική Δημοκρατία; (Μέρος 2)

Βίντεο.

Σοσιαλιστική και κομμουνιστική ιδεολογία έχει παρεισφρήσει στον αμερικανικό πολιτισμό και εκπαίδευση. Την ίδια στιγμή, η Αμερική απειλείται από ξένους αντιπάλους, με τον μεγαλύτερο να είναι το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας.

Σε αυτήν την αποκλειστική συνέντευξη με τον Υποστράτηγο Μάικλ Φλυν, συζητάμε αυτήν την κρίσιμη στιγμή στην Αμερικανική ιστορία, και τι πιστεύει πως κρύβεται στο μέλλον.

Θα επιβιώσει ή θα χαθεί, αυτό το μεγάλο αμερικανικό πείραμα της δημοκρατικής διακυβέρνησης;

Αυτοί είναι οι Ηγέτες της Αμερικανικής Σκέψης, με παρουσιαστή τον Γιαν Γεκίλεκ.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε