Πέμπτη, 29 Σεπ, 2022
Στην παρουσίαση της έκδοσης “Athens Riviera” ο Χρύσανθος Πανάς και η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Mary Katrantzou / Photo Panoulis

Athens Riviera, η παγκόσμιου κύρους έκδοση που εξυμνεί την ομορφιά της Αθήνας και της Ριβιέρας της σε διεθνές επίπεδο

Η Martine και ο Prosper Assouline, ιδρυτές και ιδιοκτήτες ενός από τους πιο σημαντικούς διεθνής εκδοτικούς οίκους , επισκεφθήκαν την Αθήνα στα πλαίσια της παρουσίασης της έκδοσης “Athens Riviera” που άρχισε να διατίθεται στη παγκόσμια αγορά από τον Ιούνιο του 2020. Σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα και την απόλυτη τήρηση των αντίστοιχων μέτρων που ισχύουν, οι Assouline κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους στη χώρα μας οργάνωσαν με τη συμβολή του εμπνευστή /οραματιστή του όρου “Athens Riviera” κ. Χρύσανθου Πανά, συναντήσεις και γεύματα εργασίας.

Σε αυτά συμμετείχαν ξεχωριστές προσωπικότητες, όπου τους παρουσιάστηκε η πολυσέλιδη έκδοση κύρους που εξυμνεί την ομορφιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας και κατατάσσει πλέον την Αθήνα και την χώρα μας στο περίφημο εκδοτικό παγκόσμιο χάρτη κυρούς των εκδόσεων Assouline. Το “Athens Riviera” είναι ένα πολυτελές λεύκωμα που το κείμενο υπογράφει η Γαλλίδα συγγραφέας Stephanie Artarit και τον πρόλογο ο επιχειρηματίας στο χώρο φιλοξενίας και ψυχαγωγίας και συλλέκτης έργων τέχνης, Χρύσανθος Πανάς. Με σπάνιες φωτογραφίες-ντοκουμέντα αλλά και με πολλές σύγχρονες , η έκδοση καταγράφει την ιστορία της Αθήνας και της ακτογραμμής της.

Μαρέβα Μητσοτάκη, Prosper Assouline, Martine Assouline / Photo Panoulis

 

Το λεύκωμα αναλύει και φωτίζει τη δύναμη – το σημαντικό πλεονέκτημα της Αθήνας που βρίσκεται στην σπάνιας ομορφιάς και έκτασης Ριβιέρας της και προτρέπει τους διεθνείς επισκέπτες να την ανακαλύψουν. Είναι μια έκδοση που προβάλλει την πόλη μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και αποτελεί πολιτιστική κληρονομιά για την Αθήνα και τη χώρα μας. Την παρουσίαση της έκδοσης “Athens Riviera” από τις εκδόσεις Assouline τίμησε η σύζυγος του πρωθυπουργού κ Μαρέβα Γραμπόφσκι-Μητσοτάκη και η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Mary Katrantzou. Επίσης την έκδοση παρέλαβε η διεθνούς φήμης Μόνικα Μπελούτσι που βρέθηκε στην Αθήνα στο πλαίσιο των εμφανίσεων της στο Ηρώδειο στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου. Το “Athens Riviera” από τις εκδόσεις Assouline εκτός από τα σημεία πώλησης του δικτύου σε όλο τον κόσμο, διατίθεται και online στο www.assouline.com.

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΟΜΙΛΟΥ PANASGROUP

Σε τι διαφέρει η Epoch Times από άλλες εφημερίδες;

Η Epoch Times είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ανεξάρτητη εφημερίδα στην Αμερική. Είμαστε διαφορετικοί από άλλους οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης επειδή δεν επηρεαζόμαστε από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Ο μόνος μας στόχος είναι να φέρουμε στους αναγνώστες μας ακριβείς πληροφορίες και να είμαστε υπεύθυνοι στο κοινό.
Δεν ακολουθούμε την ανθυγιεινή τάση στο σημερινό περιβάλλον των μέσων ενημέρωσης, της δημοσιογραφίας που έχει μια ατζέντα, και αντ’ αυτού χρησιμοποιούμε τις αρχές μας Αλήθεια και Παράδοση ως πυξίδα.

Αν εκτιμάτε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία μας, βοηθήστε μας να συνεχίσουμε. Στηρίξτε την αλήθεια και την παράδοση.

Κεράστε μας έναν καφέ

Natalia-Basdeki-Jewelry

Προσωπικές Πληροφορίες

Πληροφορίες Κάρτας
Ασφαλής SSL κρυπτογραφημένη πληρωμή

Συνολική Δωρεά: €6,00

 

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε