Τρίτη, 05 Μαρ, 2024

China in Focus: Η Βρετανία επιβάλλει κυρώσεις στην Κίνα, μαζί με τις ΗΠΑ, ΕΕ, Καναδά

Κυρώσεις αντιποίνων επιβαρύνουν τις σχέσεις Κίνας – Δύσης. Η Βρετανία, Καναδάς και η Ευρωπαϊκή Ένωση ακολουθούν τις ΗΠΑ και επιβάλλουν κυρώσεις στο Πεκίνο για τις κακοποιήσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία επιδοκιμάζουν τις προσπάθειές τους.

Η Κίνα αντεπιτίθεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μόνο για να δει ακόμα περισσότερη πίεση προς αυτήν. Ο Κινέζος πρέσβης στην Γαλλία επίσης κλήθηκε να παρουσιαστεί ενώπιον βουλευτών του Παρισιού. Αυτό αφότου η κινεζική πρεσβεία αποκάλεσε έναν Γάλλο αναλυτή «τρελό σκυλί» και «μικρό συμμορίτη» επειδή υποστήριξε την Ταϊβάν.

Η Ιαπωνία στρέφεται στα συμμαχικά της έθνη για ενίσχυση της άμυνας, εν μέσω αυξανόμενης απειλής από το κινεζικό καθεστώς.

Και περισσότεροι Κινέζοι απορρίπτουν δημοσίως το Κομμουνιστικό Κόμμα. Ένας επιχειρηματίας στην Νέα Ζηλανδία μοιράζεται την ιστορία του για το πως έκανε την αλλαγή.

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε