Παρασκευή, 02 Δεκ, 2022

China in Focus: Κινεζικές αρχές θολώνουν τα λογότυπα ορισμένων αμερικανικών εμπορικών σημάτων στην τηλεόραση

Σύμφωνα με νέες αναφορές, οι κινεζικές αρχές θολώνουν τα λογότυπα ορισμένων αμερικανικών εμπορικών σημάτων στην τηλεόραση, αφού οι εν λόγω εταιρείες σχολίασαν τα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας στην περιοχή Σιντσιάνγκ της Κίνας.

Στην μαύρη λίστα των εμπορικών συναλλαγών των ΗΠΑ έχουν προστεθεί επτά ακόμα κινεζικές εταιρείες, οι οποίες θα αποκλειστούν από όλες τις τεχνολογίες αμερικανικής προέλευσης.

Ταυτόχρονα, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης πρόκειται να αποκλείσει μια κινεζική εταιρεία ακινήτων επειδή δεν ανέφερε τα χρηματοοικονομικά της.

Ένα κινεζικό αεροδρόμιο συλλέγει κρυφά προσωπικά δεδομένα από τους επισκέπτες, από διασημότητες έως καθημερινούς επισκέπτες. Τα δεδομένα περιλαμβάνουν τα ονόματα, τις φωτογραφίες και τις ημερομηνίες γέννησής τους.

Ένας Κινέζος οδηγός φορτηγού αυτοκτονεί αφού έλαβε πρόστιμο 300 $. Τώρα, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι εξοργισμένοι για την αδιαφορία των αρχών για τους αγώνες των εργαζομένων.

Το Ηνωμένο Βασίλειο δεσμεύεται να διαθέσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια για να προσφέρει καταφύγιο σε όσους θέλουν να μεταφερθούν εκεί από το Χονγκ Κονγκ εν μέσω της δρακόντειας νομοθεσίας περί εθνικής ασφάλειας του Πεκίνου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube για περισσότερες ειδήσεις από την Κίνα. Για περισσότερες ειδήσεις και βίντεο, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας και το Twitter. Ακολουθήστε την Tiffany στο Twitter: @tiffanymeier_

Σχολιάστε