Δευτέρα, 20 Μαΐ, 2024
Οι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένοι σε οχήματα και οδηγούς, σε διάφορες περιοχές της Κρήτης.

Χωρίς κράνος 296 οδηγοί στην Κρήτη, κατά τη διάρκεια ελέγχων από 25 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου

Η μη χρήση προστατευτικού κράνους ήταν η συχνότερη παράβαση που Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που βεβαίωσε η ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στο νησί κατά το χρονικό διάστημα από 25.06.2023 έως και 01.07.2023.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένοι τροχονομικοί έλεγχοι σε οχήματα και οδηγούς, σε διάφορες περιοχές της Κρήτης, όπου ελέγχθηκαν συνολικά 9.130 οχήματα και βεβαιώθηκαν 2.297 παραβάσεις, ως ακολούθως:

– Υπερβολική ταχύτητα 216, μη χρήση προστατευτικού κράνους 296,

– Μη χρήση ζώνης ασφαλείας 98, οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος 92, χρήση κινητού τηλεφώνου 76, κίνηση στο αντίθετο ρεύμα 58, αντικανονικό προσπέρασμα 54, αντικανονικοί ελιγμοί 94, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη 17, λοιπές παραβάσεις 1.296.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε