Τρίτη, 28 Μαρ, 2023

Counterpunch: Η παράνομη μετανάστευση στην Αμερική είναι μέρος ενός μακροπρόθεσμου κομμουνιστικού προγράμματος για την καταστροφή των ΗΠΑ

Η παράνομη μετανάστευση δεν είναι απλώς ένα ατυχές κοινωνικό πρόβλημα. Η παράνομη μετανάστευση στην Αμερική είναι μέρος ενός μακροπρόθεσμου κομμουνιστικού προγράμματος για την καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Τρέβορ Λάουντον εκθέτει πως τα κομμουνιστικά κινήματα, ξένα και εγχώρια, έχουν εσκεμμένα καταστήσει δυνατή την παράνομη μετανάστευση ώστε να πλημμυρίσουν την συντηρητική βάση ψηφοφόρων για να δημιουργήσουν την σοσιαλιστική Αμερική.

 

Παρακολουθήστε στην EpochTV.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε