Πέμπτη, 23 Μαΐ, 2024
Το εμβόλιο COVID-19 προετοιμάζεται σε εικόνα αρχείου. (Stephen Zenner/Getty Images)

Διευθυντής Γραφείου Τελετών: 95 τοις εκατό των πτωμάτων είχαν λάβει το εμβόλιο COVID εντός 2 εβδομάδων πριν από τον θάνατό τους

Ένας διευθυντής γραφείου τελετών από τη Νέα Ζηλανδία υποστηρίζει ότι το 95 τοις εκατό των πτωμάτων που έχει δει είχαν λάβει εμβόλιο COVID-19 εντός δύο εβδομάδων από τον θάνατό τους.

“Το 95 τοις εκατό των ανθρώπων που έχουν πεθάνει στο πλαίσιο της δουλειάς που έχω κάνει έχουν εμβολιαστεί εντός δύο εβδομάδων”, δήλωσε ο Brenton Faithfull.

Ο Faithfull εργάζεται ως διευθυντής γραφείου τελετών τα τελευταία 41 χρόνια και διευθύνει τη δική του επιχείρηση γραφείου τελετών τα τελευταία 26 χρόνια. Πρόσφατα μίλησε για την προφανή σχέση μεταξύ των εμβολίων COVID-19 και των θανάτων που έχει παρατηρήσει.

“Είναι πολύ προφανές, πεθαίνουν μέσα σε δύο εβδομάδες από τη λήψη του εμβολίου, πολλοί από αυτούς … σχεδόν φαίνεται να έχουν πεθάνει από αναφυλαξία, σχεδόν μια αντίδραση αμέσως μετά την αναμνηστική δόση”.

Η αναφυλαξία είναι μια οξεία αντίδραση του οργανισμού σε ένα αντιγόνο, όπως αυτό ενός τσιμπήματος μέλισσας ή μιας ένεσης.

“Πεθαίνουν την ίδια ημέρα, την επόμενη ημέρα μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19. Δεν πρόκειται για μια μεμονωμένη περίπτωση, αυτή είναι η πλειονότητα των περιπτώσεων που έχουν περάσει από τις εγκαταστάσεις μας”, δήλωσε ο Faithfull σε συνέντευξή του.

Διευθυντής κηδειών από το Ηνωμένο Βασίλειο

Παρόμοια δεδομένα έχουν συζητηθεί από τον διευθυντή κηδειών John O’Looney στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον Richard Hirschman από την Αλαμπάμα, όπως ανέφεραν προηγουμένως οι The Epoch Times.

“Από την πρώτη στιγμή που αυτές οι ενέσεις τέθηκαν σε εφαρμογή, το ποσοστό των θανάτων εκτοξεύτηκε στα ύψη πέρα από κάθε φαντασία. Τους χαρακτήρισαν όλους ως θανάτους από COVID, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι επρόκειτο σχεδόν αποκλειστικά για τους ανθρώπους που είχαν εμβολιαστεί”, δήλωσε ο O’Looney στους Epoch Times.

“Τώρα βλέπουμε αριθμό ρεκόρ θανάτων στους εμβολιασμένους και σε αριθμό ρεκόρ νέων ανθρώπων. Πεθαίνουν από ένα μείγμα ξαφνικών πολύ επιθετικών καρκίνων ή θρόμβων αίματος, οι οποίοι προκαλούν καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο”, πρόσθεσε.

Σχόλια γιατρών

Η Dr Sherri Tenpenny, η οποία ενημερώνει το κοινό για τους κινδύνους των εμβολίων για πάνω από δύο δεκαετίες, σχολίασε την κατάθεση του Faithfull:

“Στις 2 Δεκεμβρίου 2020, οι ρυθμιστικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου χορήγησαν άδεια επείγουσας χρήσης (EUA) στο εμβόλιο COVID-19 της Pfizer. Μέσα σε μια εβδομάδα, η διευθύνουσα σύμβουλος του MHRA [Οργανισμός Ρύθμισης Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας] June Raine ανέφερε σε δήλωσή της ότι ‘Κάθε άτομο με ιστορικό αναφυλαξίας σε εμβόλιο, φάρμακο ή τρόφιμο δεν πρέπει να λάβει το εμβόλιο Pfizer BioNTech. Συνέχισε λέγοντας ότι ‘οι αλλεργικές αντιδράσεις δεν ήταν χαρακτηριστικό των κλινικών δοκιμών της Pfizer'”, δήλωσε η Dr. Tenpenny στους Epoch Times.

Ωστόσο, η Tenpenny σημείωσε περαιτέρω ότι η αναφυλαξία ήταν ο “πρώτος εντοπισμένος κίνδυνος”.

“Η Pfizer αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει τα ευρήματά της με απόφαση ενός ομοσπονδιακού δικαστή του Τέξας τον Ιανουάριο του 2022. Μέσα σε αυτή την πρώτη δόση εγγράφων, θα βρείτε τον Πίνακα 3 – Ανησυχίες για την ασφάλεια – στη σελίδα 10 αυτού του εγγράφου [pdf]. Ο πρώτος εντοπισμένος κίνδυνος είναι η αναφυλαξία. Σε μια έρευνα κινδύνου … που διεξήχθη μεταξύ της 1ης Δεκεμβρίου 2020 και της 28ης Φεβρουαρίου 2021, μόλις τρεις μήνες, είχαν παρατηρηθεί 1.833 περιπτώσεις αναφυλαξίας και τέσσερα άτομα πέθαναν από αναφυλαξία στην ίδια περίοδο”, είπε.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο Faithfull και το προσωπικό του προσπαθούν να εμπλέξουν τον ιατροδικαστή.

Ο Faithfull μοιράστηκε μια περίπτωση όπου ένας άνδρας επέμενε ότι ο πατέρας του δεν έπρεπε να κάνει το εμβόλιο, αλλά η αδελφή του πίεσε τον πατέρα τους. Όταν ο πατέρας υποχώρησε και έκανε το εμβόλιο, πέθανε τέσσερις ημέρες αργότερα.

“Όταν άρχισα να μετράω τον Αύγουστο του περασμένου έτους, ήταν ο ένας μετά τον άλλον, ο ένας μετά τον άλλον, ο ένας μετά τον άλλον, και όταν έφτασα στους 20, ήταν 19 που είχαν πεθάνει μέσα σε δύο εβδομάδες [από τη λήψη του εμβολίου]”, δήλωσε ο Faithfull.

“Έτσι, τις πρώτες 20 ημέρες μέτρησα 19 από αυτούς – αυτό είναι το 95%”, εξήγησε ο υπεύθυνος κηδειών. “Ο επόμενος αριθμός ήταν το 100 τοις εκατό των ανθρώπων που πέθαναν είχαν εμβολιαστεί μέσα σε δύο εβδομάδες”.

Ο Dr. Sanjay Verma είναι καρδιολόγος που ασκεί το επάγγελμα στην Καλιφόρνια και έχει παρατηρήσει δραματική αύξηση των καρδιακών προβλημάτων μετά την κυκλοφορία των εμβολίων.

“Προηγούμενη εργασία του Dr. Gundry κατέδειξε αύξηση των καρδιακών φλεγμονωδών δεικτών μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID-19. Είναι ενδιαφέρον ότι από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Ιούνιο του 2022, το 100 τοις εκατό των ασθενών που χρειάστηκαν επείγοντα καρδιακό καθετηριασμό για καρδιακή προσβολή είχαν εμβολιαστεί, πολλοί από αυτούς με αναμνηστικές δόσεις. Περισσότεροι από τους μισούς είχαν εμβολιαστεί πρόσφατα (εντός λίγων εβδομάδων). Σε μια κομητεία όπου το 60 τοις εκατό του πληθυσμού είναι εμβολιασμένο, αυτή η τάση ήταν ανησυχητική”, δήλωσε ο Verma στους Epoch Times.

“Υπήρξαν 31.470 θάνατοι μετά τον εμβολιασμό COVID-19 που αναφέρθηκαν στο VAERS. Η συντριπτική πλειονότητα αυτών είναι συγκεντρωμένοι εντός επτά ημερών μετά τον εμβολιασμό. Επιπλέον, υπάρχουν ορισμένες άλλες ανησυχητικές τάσεις. Τα στοιχεία από το CDC δείχνουν ότι υπήρξαν 60.000 θάνατοι τον Σεπτέμβριο του 2019 και τον Σεπτέμβριο του 2020. Ωστόσο, τον Σεπτέμβριο του 2021 ο αριθμός αυτός εκτοξεύτηκε σε 90.000. Έχουμε επίσης πολυάριθμες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ανθρώπους, ιδίως αθλητές, που ‘πέθαναν ξαφνικά’ χωρίς προφανή αιτία”, δήλωσε ο Verma.

Ο Verma πιστεύει ότι κάθε ανεξήγητος θάνατος εντός λίγων εβδομάδων ή και μηνών μετά τον εμβολιασμό θα πρέπει να “διερευνάται με μια ενδελεχή αυτοψία”, αξιολογώντας ειδικά την πρωτεΐνη-ακίδα στον εγκέφαλο, τα μεγάλα αιμοφόρα αγγεία και την καρδιά.

“Γνωρίζουμε ότι η πρωτεΐνη-ακίδα είναι τοξική για τα αιμοφόρα αγγεία, προκαλώντας ενδοθηλιακή δυσλειτουργία. Η πρωτεΐνη-ακίδα είναι επίσης τοξική για τον καρδιακό μυ, προκαλώντας μυοκαρδιακή βλάβη. Υπάρχουν επίσης αναφορές περιστατικών που έχουν αποδειχθεί με αυτοψία για εγκεφαλίτιδα (φλεγμονή του εγκεφάλου), μυοκαρδίτιδα και αγγειίτιδα με τη μεσολάβηση εμβολίου, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν θάνατο”, πρόσθεσε ο Verma.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε