Πέμπτη, 07 Δεκ, 2023
Ο Τζον Κατσιματίδης σε φωτογραφία αρχείου.

Δισεκατομμυριούχος της Ν.Υ. Τζον Κατσιματίδης: «Δεν είναι προοδευτικοί. Είναι οπισθοδρομικοί»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο, κάνοντας κλικ στην εικόνα.

 

Σε αυτό το επεισόδιο, καθίσαμε με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία και παρουσιαστή ραδιοφωνικής εκπομπής, Τζον Κατσιματίδη, ιδιοκτήτη του ομίλου Red Apple και της αλυσίδας σούπερμαρκετ του Μανχάτταν Gristedes Foods.

Συζητάμε για τις σκέψεις του για τις προεδρικές εκλογές και γιατί πιστεύει πως οι προοδευτικοί νόμοι ζημιώνουν την Νέα Υόρκη και την Αμερική γενικότερα.

Αυτοί είναι οι Ηγέτες της Αμερικανικής Σκέψης, με παρουσιαστή τον Γιαν Γεκίλεκ.

Οι Ηγέτες της Αμερικανικής Σκέψης είναι μια εκπομπή της Epoch Times διαθέσιμη στο YouTubeFacebook, και στον ιστότοπο της Epoch Times. Προβάλλεται στην τηλεόραση στα Verizon Fios TV και Frontier Fios, στο NTD America (Κανάλι 158).

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε