Σάββατο, 03 Δεκ, 2022
Κομφετί πέφτουν σημαίνοντας το νέο έτος σε μια σχεδόν άδεια Τάιμς Σκουέαρ στην Νέα Υόρκη, 1 Ιανουαρίου 2021. (COREY SIPKIN/AFP via Getty Images)

Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος, καθώς αντιμετωπίζουμε το 2021 μαζί

Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!

Συνήθως προσμένουμε με κάποια χαρά το ξεκίνημα ενός καινούριου χρόνου, καθώς φέρνει την ελπίδα δυνατοτήτων που δεν έχουν ακόμα πραγματωθεί. Το 2021, όμως, η χαρά του νέου χρόνου ίσως μετριαστεί από διενέξεις και ανησυχίες. Αλλά θα πρέπει να πάρουμε θάρρος. Στα πιο σημαντικά ζητήματα, η μοίρα μας είναι στα δικά μας χέρια.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν μια άνευ προηγουμένου πολιτική κρίση. Ο προεδρικός αγώνας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, και σοβαρές κατηγορίες απάτης έχουν εμφανιστεί. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν ζητήματα που υπερβαίνουν την επιλογή ενός προέδρου.

Ασχέτως του αποτελέσματος των εκλογών, αυτό που κάνουμε τώρα έχει σημασία. Ο κάθε ένας και η κάθε μία από εμάς, πρέπει να κάνει μια επιλογή σε θεμελιώδη πράγματα. Ο κομμουνισμός προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο του κόσμου και να φιμώσει φωνές που του αντιτίθενται. Με χιλιάδες τρόπους στην καθημερινότητά μας, βλέπουμε έναν αγώνα να λαμβάνει χώρα μεταξύ καλού και κακού. Πως θα αντιδράσουμε; Διαλέγουμε το καλό ή το κακό; Την αλήθεια ή το ψέμα; Κάνοντας αυτήν την επιλογή, καθορίζουμε το πεπρωμένο μας.

Η Ιστορία θα αξιολογήσει κάθε έναν από εμάς με ακρίβεια, και, στο τέλος, η Ιστορία θα πάρει το μέρος αυτών που συμφωνούν με την καλοσύνη και την αλήθεια.

Όσο για την Epoch Times, η πίστη μας σε ένα καλύτερο μέλλον και η αναζήτησή μας της αλήθειας δεν θα αλλάξουν.

Θάρρος χρειάζεται καθώς μια πανδημία που πρόσφατα δείχνει σημεία επιδείνωσης μπορεί να γίνει πολύ χειρότερη. Προσπαθήστε να προστατευτείτε ακολουθώντας τις συμβουλές του γιατρού σας.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτή η πανδημία φέρει ένα μήνυμα. Η προέλευσή της είναι στο Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, και κάθε ασθένεια είναι μια υπενθύμιση του πόσο επιβλαβές είναι το ΚΚΚ για τον κόσμο.

Ο κόσμος έχει εναλλακτική επιλογή ενώπιον της κακίας του ΚΚΚ. Η Ιστορία μάς λέει πως σε παλαιότερες πανδημίες, αυτοί που είχαν ισχυρή πίστη στο θείον είχαν μια καλύτερη ευκαιρία επιβίωσης. Στην Κίνα βλέπουμε το ΚΚΚ να προσπαθεί να ξεριζώσει την σχέση της ανθρωπότητας με το θείον, διώκοντας όσους πιστεύουν.

Εμείς στην Epoch Times θα αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία μαζί σας. Με πίστη και θάρρος, μπορούμε να αντέξουμε τις δυσκολίες που περικυκλώνουν το 2021 με νέα ελπίδα για το μέλλον.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε