Σάββατο, 03 Δεκ, 2022

(Βίντεο) Έκθεση: Ο Μαδούρο «ξεπλένει» τον χρυσό της Βενεζουέλας

Η ηγεσία του Χουάν Γκουάιντο στην Βενεζουέλα, την οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες αναγνωρίζουν ως την νόμιμη ηγεσία της χώρας, έχει εκδώσει μια νέα έκθεση. Περιγράφει πως το καθεστώς Μαδούρο, που ακόμα αγωνίζεται να παραμείνει στην εξουσία, «ξεπλένει» τον χρυσό της Βενεζουέλας μεταφέροντάς τον αεροπορικώς και παίρνει ευρώ σε αντάλλαγμα – με την βοήθεια παραγόντων στην Ρωσία και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της έκθεσης.

Η Βενεζουέλα έχει χρεοκοπήσει αφότου η οικονομία της κατέρρευσε υπό τα σοσιαλιστικά μέτρα πολιτικής του Μαδούρο, και ασύστολη εκτύπωση χρημάτων έχει καταστρέψει το νόμισμά της. Ο Φέργκους Χόντγκσον, ιδρυτής και διευθύνων της Econ Americas, παρακολουθεί τις εξελίξεις. Το NTD τον ρώτησε τι μας λέει αυτή η έκθεση για το καθεστώς Μαδούρο.

 

Παρακολουθήστε εδώ.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε