Πέμπτη, 07 Δεκ, 2023
Ιατρικές Μάσκες (Mika Baumeister/Unsplash)

Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων: Ανάκληση μασκών προσώπου τριών στρώσεων εμποτισμένη με οξείδιο χαλκού

Ο ΕΟΦ έκανε ανάκληση επίσης σε μάσκες κινέζικης κατασκευής
Μετά από απόφαση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) ανακαλούνται οι μάσκες προσώπου 3ων στρώσεων Type II εμποτισμένες με οξείδιο χαλκού 50τμχ της εταιρειας LARISA FACE COVER AE λόγω ύπαρξης κινδύνων για την υγεία του ανθρώπου καθώς και για το περιβάλλον.
Η απόφαση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων

 

Εκτός της συγκεκριμένης ανάκλησης, ο ΕΟΦ προχώρησε στην ανάκληση ακόμα μιας παρτίδας μασκών αυτή την φορά κατασκευής Κίνας της εταιρίας DONGGUAN LINGJIN PRECISION MANFUCTURING CO. LTD με διανομέα στην Ελλάδα την COSMOFARM ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η απόφαση του ΕΟΦ για τις μάσκες κινέζικης κατασκευής Σελίδα 1
Η απόφαση του ΕΟΦ για τις μάσκες κινέζικης κατασκευής σελίδα 2

 

Ο ΕΟΦ καλεί τις εκάστοτε εταιρίες να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αποδέκτες των προϊόντων και να αποσύρουν τα προϊόντα τους από την αγορά.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε