Δευτέρα, 06 Φεβ, 2023

Ευρωπαϊκές ειδήσεις NTD

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον είπε πως ανησυχεί βαθιά για τα πλάνα από την μνήμη της Σάρα Έβεραρντ, και η Μητροπολιτική Αστυνομία βρίσκεται υπό έρευνα για την αστυνόμευση του συμβάντος.

Ο ελεγκτής φαρμάκων της Βρετανίας λέει πως ο κόσμος θα πρέπει ακόμα να λαμβάνει το εμβόλιο AstraZeneca, και αναφορές θρομβώσεων στο αίμα δεν έχει αποδειχθεί ότι προκλήθηκαν από το εμβόλιο.

Μια έκθεση επιτροπής του βρετανικού Κοινοβουλίου αναφέρει ότι τα σχέδια μέτρων περιορισμού της κυβέρνησης δεν έχουν επαρκή διαφάνεια.

Αυτά και άλλα θέματα στο Ευρωπαϊκό δελτίο ειδήσεων του NTD.

Παρακολουθήστε εδώ.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε