Παρασκευή, 31 Μαρ, 2023
Δρόμος κοντά στην ακρόπολη στις 19 Ιουλίου 2016 (Garry Todd - Flickr)

Ευρωπαϊκή πρωτιά της Ελλάδας στην ανεργία των νέων τον Μάιο του 2021

Σύμφωνα με στοιχεία της Κομισιόν η Ελλάδα κατέγραψε μια θλιβερή πρωτιά στην ανεργία των νέων μεταξύ των 27 χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ελλάδα που βρέθηκε στην πρώτη θέση, έφτασε στο 38,2% ενώ μετά την χώρα μας την δεύτερη θέση καταλαμβάνει η Ισπανία με 36,9% και στην τρίτη θέση βρίσκεται η Ιταλία με 31,7%.

Αξίζει να σημειωθεί πως η χώρα μας βρίσκεται σχεδόν 21 μονάδες πίσω από τον μέσο ευρωπαϊκό όρο 17,3%.

Τέλος, οι χώρες που παρουσιάζουν την μικρότερη ανεργία είναι η Πολωνία με 7,4% και Τσεχία και Γερμανία με 7,5% αντίστοιχα.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε