Κυριακή, 26 Μαΐ, 2024

Γ. Οικονόμου: Δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος ο Κ. Καραμανλής στις Βουλευτικές εκλογές

Σε ερώτηση που δέχθηκε, ο κ. Οικονόμου στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών απάντησε ότι «ο κ. Καραμανλής παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας γενναία την πολιτική ευθύνη».

«Από την πλευρά της ΝΔ και του κ. Καραμανλή δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές», ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όπως είπε, η ανάληψη της πολιτικής αντικειμενικής ευθύνης, παρότι υπάρχει αλληλουχία γεγονότων και διαχρονικών παθογενειών, είναι πράξη που τιμά τον κ. Καραμανλή στο επίπεδο αυτό.

Όσο για την ημερομηνία των εκλογών, ο κ. Οικονόμου είπε ότι «το ζήτημα αυτό σε αυτή τη φάση δεν απασχολεί καθόλου τον πρωθυπουργό».

Παρά την ψυχική οδύνη, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «δεν βοηθούν ο μηδενισμός, οι γενικοί αφορισμοί και τα ψέματα που διακινούν ορισμένοι, όπως η δήθεν παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων, η εγκατάλειψη του έργου τηλεδιοίκησης, η δήθεν απαγόρευση στις οικογένειες να παραλάβουν και να πενθήσουν τους νεκρούς τους. Είναι απροκάλυπτα ψέματα. Άλλο πράγμα είναι η ευθύνη και άλλο πράγμα απόπειρα καπηλείας του δυστυχήματος».

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Twitter @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε