Τρίτη, 28 Μαρ, 2023

Γερουσιαστής Ρον Τζόνσον: Στροφή 180 μοιρών σχετικά με τη θεωρία «διαρροής» του κορωνοϊού από εργαστήριο

Η θεωρία περί «διαρροής» του κορωνοϊού από εργαστήριο – που κάποτε απορριπτόταν ως «θεωρία συνωμοσίας» – έχει επανέλθει στο προσκήνιο.

Μετά από αυξανόμενες κλήσεις για διερεύνηση της προέλευσης του ιού, στις 26 Μαΐου, ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν εξέδωσε δήλωση λέγοντας ότι η κοινότητα των ΗΠΑ είναι διχασμένη σχετικά με το εάν ο ιός προέκυψε από φυσική πηγή ή εργαστηριακό ατύχημα.

Ο Άντονι Φάουτσι, επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ, δήλωσε στις 11 Μαΐου ότι τώρα «δεν είναι πεπεισμένος» ότι ο ιός αναπτύχθηκε φυσικά. Το Facebook δήλωσε επίσης ότι δεν θα διαγράφει πλέον αναρτήσεις που ισχυρίζονται ότι η COVID-19 είναι ανθρωπογενούς προέλευσης.

Σε αυτό το επεισόδιο, καθόμαστε με τον γερουσιαστή Ρον Τζόνσον για να συζητήσουμε τι συμβαίνει και ποιες πληροφορίες παρακρατήθηκαν από το κοινό.

Σημείωση του συντάκτη: Ο Δρ. Άντονι Φάουτσι δεν απάντησε αμέσως σε ένα αίτημα για σχολιασμό σχετικά με τους ισχυρισμούς του γερουσιαστή Τζόνσον στη συνέντευξη.

Παρακολουθήστε εδώ την συνέντευξη

Εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας της εκπομπής American Thought Leaders για να μην χάσετε κανένα επεισόδιο.

Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε στο Facebook ή στο YouTube. Εάν θέλετε να κάνετε δωρεά για να υποστηρίξετε το έργο μας, μπορείτε να την κάνετε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Twitter @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε