Παρασκευή, 02 Δεκ, 2022

Η Dominion παραβιάζει συμφωνία ακρόασης στην βουλή της Πενσυλβάνια

Από τον Μιγκέλ Μορένο.

Ρεπουμπλικανοί της Πενσυλβάνια αναφέρουν ότι η Dominion Voting Systems αποχώρησε από μια ακρόαση της Επιτροπής Κυβερνητικής Εποπτείας της Βουλής που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Νοεμβρίου.

Η εταιρεία αναμενόταν να καταθέσει και να απαντήσει σε ερωτήσεις ενώπιον της επιτροπής με μέλη και από τα δύο κόμματα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον βουλευτή Σεθ Γκρόουβ, τον πρόεδρο της Ρεπουμπλικανικής επιτροπής, η εταιρεία παραβίασε την συμφωνία τους την Πέμπτη το απόγευμα.

«Αντί να τρέχουν προς το φως της τιμιότητας και της ακεραιότητας, τα συστήματα ψηφοφορίας Dominion υποχώρησαν στο σκοτάδι», δήλωσε ο Γκρόουβ. «Γιατί; Γιατί ένας πωλητής δημοσίων αγαθών φοβάται να συζητήσει για τα προϊόντα του που πωλούνται στο κοινό για το δημόσιο καλό; Εάν τα προϊόντα της Dominion ήταν επιτυχημένα και λειτουργούσαν όπως έπρεπε, γιατί δεν θα εκμεταλλευόταν η Dominion την ευκαιρία να παρουσιάσει δημοσίως την επιτυχία της;»

Η Dominion δεν απάντησε στα αιτήματα σχολιασμού του NTD, ούτε ο βουλευτής Μάθιου Μπράντφορντ, πρόεδρος της Δημοκρατικής επιτροπής.

Ο βουλευτής Ντων Κήφερ, Ρεπουμπλικανός, δήλωσε ότι 14 επαρχίες, εκ των οποίων μία εκπροσωπεί, χρησιμοποίησαν συστήματα της Dominion στις προεδρικές εκλογές του 2020.

«Έτσι, όταν η Dominion είπε ότι θα έρθουν και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις, αυτή ήταν μια ευκαιρία για να αποδείξουν ποιοι ήταν, τις υπηρεσίες που παρείχαν, τα προϊόντα που μας πουλούσαν και πώς χρησιμοποιήθηκαν και να δώσουν στους ψηφοφόρους την εμπιστοσύνη που έψαχναν», είπε ο Κήφερ.

Η Dominion δήλωσε ότι η εταιρεία είναι αμερόληπτη και δεν υποστηρίζει τους Δημοκρατικούς, αλλά επιβεβαίωσε ότι είχε κάνει δωρεά περίπου 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων στην Παγκόσμια Πρωτοβουλία Κλίντον και είχε προσλάβει τον πρώην υπάλληλο της εισηγήτριας της Βουλής Νάνσυ Πελόσι (Δ-Καλιφ.) ως υπεύθυνο του λόμπυ.

Επαρχίες της Πενσυλβάνια έχουν προθεσμία στις 23 Νοεμβρίου για να επικυρώσουν τις ψήφους του Σώματος Εκλεκτόρων [που ψηφίζει τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ].

Από τις ειδήσεις του NTD.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε