Τετάρτη, 08 Φεβ, 2023
Η δικηγόρος Σίντνεϊ Πάουελ μιλά σε δημοσιογράφους έχοντας δίπλα της τον δικηγόρο της εκλογικής ομάδας Τραμπ και πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι (Α) σε συνέντευξη Τύπου στην έδρα της Ρεπουμπλικανικής Εθνικής Επιτροπής στην Ουάσινγκτον, 19 Νοεμβρίου 2019. (Charlotte Cuthbertson/The Epoch Times)

Η Σίντνεϊ Πάουελ επιβεβαιώνει μη σύνδεση με την νομική ομάδα Τραμπ, υπόσχεται να συνεχίσει την μάχη κατά της απάτης

Η δικηγόρος Σίντνεϊ Πάουελ, γνωστή για τους ισχυρισμούς της ότι οι αμερικανικές εκλογές του 2020 νοθεύτηκαν προς όφελος του Δημοκρατικού υποψηφίου Τζο Μπάιντεν επειδή το λογισμικό άλλαξε ψήφους, επιβεβαίωσε ότι δεν είναι μέλος της νομικής ομάδας της εκλογικής εκστρατείας Τραμπ, προσθέτοντας ότι συνεχίζει την μάχη αποκάλυψης της ευρύτατης απάτης, εκ μέρους του αμερικανικού κοινού.

Η Πάουελ απαντούσε σε δήλωση από την νομική ομάδα του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, κάνοντας σαφές ότι δρούσε υπό την δική της ιδιότητα στην προσπάθεια σχετικής νομικής δράσης.

«Η Σίντνεϊ Πάουελ ασκεί νομικά ως μεμονωμένο άτομο. Δεν είναι μέλος της νομικής ομάδας του Τραμπ. Επίσης δεν είναι δικηγόρος του προέδρου για προσωπικά του θέματα,» σύμφωνα με την δήλωση, του δικηγόρου Ρούντι Τζουλιάνι και της ανώτερης νομικής συμβούλου της εκστρατείας Τραμπ, Τζέννα Έλλις.

Η Πάουελ, σε δήλωση, είπε ότι συμφωνεί με την ανακοίνωση της εκστρατείας ότι δεν είναι μέλος της νομικής ομάδας του Τραμπ, λέγοντας πως ποτέ δεν υπέγραψε συμβόλαιο εργασίας ούτε ζήτησε αμοιβή από την εκστρατεία για έξοδα ή νομικές δαπάνες.

«Η πρόθεσή μου ήταν πάντα να εκθέσω όλη την απάτη που μπορούσα να βρω, και να αφήσω τα κομμάτια να πέσουν εκεί που με οδηγούν, είτε πάνω σε Δημοκρατικούς είτε σε Ρεπουμπλικανούς», δήλωσε.

«Τα στοιχεία που συγκεντρώνω είναι πάρα πολλά, ότι αυτό το εργαλείο λογισμικού χρησιμοποιήθηκε για να αλλάξει εκατομμύρια ψήφους από τον πρόεδρο Τραμπ και άλλους Ρεπουμπλικανούς υποψηφίους, στον Μπάιντεν και άλλους Δημοκρατικούς υποψηφίους», πρόσθεσε. «Προχωρούμε στην προετοιμασία της αγωγής και σχεδιάζουμε να την καταθέσουμε αυτήν την εβδομάδα. Θα είναι επική.»

Σε ανεξάρτητο σχόλιο στο CBS, η Πάουελ είπε: «Θα συνεχίσω να αντιπροσωπεύω τους #ΑνθρώπουςτηςΑμερικής (#WeThePeople) που υπέστησαν κλοπή των ψήφων τους από μαζική νοθεία μέσω της Dominion και Smartmatic, και θα καταθέσουμε την αγωγή σύντομα.» Πρόσθεσε την ετικέτα «#KrakenOnSteroids», αναφορά σε προηγούμενα σχόλιά της ότι τα στοιχεία που είπε πως λάμβανε ισχυρισμών εκλογικής νοθείας ήταν μαζικά, και παρομοίασε την προσεχή τους αποκάλυψη με την «αποδέσμευση του Κράκεν».

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου την προηγούμενη εβδομάδα, οι Πάουελ, Τζουλιάνι, και Έλλις είπαν πως έχουν στοιχεία μαζικής εκλογικής απάτης, τα οποία θα δημοσιευθούν ως μέρος προσεχούς κατάθεσης σε δικαστήριο.

Ο δικηγόρος της ομάδας Τραμπ και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι μιλά σε δημοσιογράφους έχοντας δίπλα του την δικηγόρο Σίντνεϊ Πάουελ (Α) και μέλη της νομικής ομάδας Τραμπ, σε συνέντευξη Τύπου στην έδρα της Ρεπουμπλικανικής Εθνικής Επιτροπής στην Ουάσινγκτον, 19 Νοεμβρίου 2019. (Charlotte Cuthbertson/The Epoch Times)

 

Η Πάουελ είπε στις 21 Νοεμβρίου ότι αναμένει την αγωγή να είναι «βιβλικών» μεγεθών, ισχυριζόμενη επίσης ότι κάποιοι εκλογικοί αξιωματούχοι εμπλέκονταν σε ένα σχέδιο διαφθοράς μέσω εξαγοράς από την Dominion Voting Systems, τον γνωστό πάροχο εκλογικού λογισμικού.

«Έχουμε τόνους στοιχείων. Είναι τόσα πολλά, που είναι δύσκολο να μιλήσουμε για όλα,» είπε η Πάουελ στο Newsmax. Δεν παρείχε ούτε επεξήγησε τα στοιχεία.
«Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αυτήν την εβδομάδα, θα τα ετοιμάσουμε για κατάθεση, και θα είναι βιβλική», είπε η Πάουελ.
«Είναι ένα τεράστιο πρότζεκτ να συνοψίσεις αυτόν τον ισχυρισμό νοθείας με τα στοιχεία που θέλω να συμπεριλάβω.»

Η Πάουελ είπε ότι οι αλγόριθμοι του εκλογικού συστήματος έδωσαν στους Δημοκρατικούς 35.000 επιπλέον ψήφους. Είπε πως οι ψήφοι του Δημοκρατικού υποψηφίου Τζο Μπάιντεν είχαν «συντελεστή» πολλαπλασιασμού 1,25, ενώ οι ψήφοι του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ είχαν συντελεστή μείωσης 0,75.

Η πεπειραμένη δικηγόρος και πρώην ομοσπονδιακή εισαγγελέας ισχυρίστηκε επίσης ότι υπήρξαν αλλαγές σε κάποια εκλογικά μηχανήματα μετά την νομική παύση, ώστε να γίνουν αλλαγές σε αυτά.

Η Πάουελ επίσης είπε ότι κάποιοι κυβερνήτες μπορεί να εμπλέκονται σε ένα σχέδιο διαφθοράς και εξαγοράς τους ώστε να χρησιμοποιήσουν την Dominion Voting Systems, έναν από τους κύριους στόχους της εκστρατείας Τραμπ τις τελευταίες μέρες.

«Η Τζόρτζια θα είναι πιθανότατα η πρώτη πολιτεία που πρόκειται να ανατινάξω,» είπε, κατηγορώντας τον Ρεπουμπλικανό κυβερνήτη Μπράιαν Κεμπ ως συμμετέχοντα σε ένα τέτοιο σχέδιο.

Το γραφείο του Κεμπ δεν απάντησε σε αίτημα σχολιασμού έως την ώρα δημοσίευσης, αν και ο υπουργός Εξωτερικών της Τζόρτζια, Μπραντ Ράφενσπεργκερ, έχει συχνά πει πως δεν υπήρξαν περιστατικά νοθείας ή ανωμαλιών στην πολιτεία.

Η Dominion, σε δηλώσεις της στην Epoch Times, έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς εκλογικής νοθείας και νοθείας από την πλευρά των ψηφοφόρων τις τελευταίες μέρες, λέγοντας πως η ομάδα Τραμπ έχει πετάξει «ψεύδη σχετικά με την Dominion» σε πρόσφατες συνεντεύξεις Τύπου και προσωπικές συνεντεύξεις.

«Οι εργαζόμενοι της Dominion δεν έχουν πρόσβαση στο [συνολικό] σύστημα κρίσης, ούτε το λειτουργούν», είπε η εταιρεία που εδρεύει στο Τορόντο σε δήλωση. Πρόσθεσε ότι «πρόσβαση στο σύστημα κρίσης έχει μόνο η εκλογική αρχή που το χρησιμοποιεί» και ότι «το σύστημα ελέγχεται μέσω ασφαλών και πιστοποιήσιμων λογαριασμών χρηστών, και όλες οι τροποποιήσεις μετά από την επιθυμία του ψηφοφόρου καταγράφονται με ασφάλεια στο σύστημα και μετά καταγράφονται στην ψηφιακή εικόνα του ψηφοδελτίου.»

Η Dominion επίσης ανέφερε δηλώσεις που έγιναν από υπουργούς του Μίσιγκαν, Αριζόνα, Πενσυλβάνια, και Τζόρτζια, που είπαν ότι δεν βρήκαν στοιχεία εκλογικής νοθείας αρκετά μεγάλης για να ανατρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εκλογών, Τρέυ Τρέινορ, έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι υπήρξε εκλογική νοθεία σε κρίσιμες πολιτείες.

«Τα τεράστια ποσά ενόρκων καταθέσεων που βλέπουμε σε αυτές τις περιπτώσεις δείχνουν ότι υπήρξε στην πραγματικότητα νοθεία», είπε σε συνέντευξη στο «Just the News AM» στις 20 Νοεμβρίου, ενώ ισχυριζόταν μια έλλειψη διαφάνειας.

Οι ερωτήσεις που τέθηκαν από την εκστρατεία Τραμπ αυτές τις μέρες είναι «πολύ σημαντικές για την νομιμότητα της προεδρείας», είπε ο Τρέινορ.

Ο Τραμπ δεν έχει παραδοθεί. Η Epoch Times δεν θα ανακηρύξει νικητή των προεδρικών εκλογών του 2020 έως ότου όλα τα αποτελέσματα επικυρωθούν και όλες οι αγωγές επιλυθούν.

Ο Τζακ Φίλιπς συνέβαλε σε αυτό το άρθρο.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε