Παρασκευή, 24 Μαρ, 2023
Κάτοικοι και παραθεριστές της Λίμνης φτάνουν στα Λουτρά της Αιδηψού, στις 06 Αυγούστου 2021. (The Epoch Times Greece)

Η άφιξη των κατοίκων της Λίμνης στο Λιμάνι των Λουτρών Αιδηψού

Εχτές το βράδυ στις 23:45 εκατοντάδες κάτοικοι και παραθεριστές της Λίμνης έφτασαν στο λιμάνι των Λουτρών Αιδηψού για να περάσουν το βράδυ.

Στην επιχείρηση διάσωσης που στήθηκε συμμετείχαν δύο φέρι μποτ που μετέφεραν από 700 άτομα το καθένα.

Η κατάσταση στην Λίμνη ήταν πολύ δύσκολη καθώς η φωτιά μπήκε στα πρώτα σπίτια του οικισμού και κάτοικοι μαζί με παραθεριστές συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι προκειμένου να εγκαταλείψουν άμεσα την περιοχή.
«Δυστυχώς καίγεται το χωριό μας. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που ζούμε. Οι φλόγες έχουν πλησιάσει επικίνδυνα και ο κόσμος φεύγει από λεπτό σε λεπτό με το ferry boat. Δυστυχώς τα πράγματα είναι δύσκολα για την Λίμνη» δήλωσε στο  κοινοτάρχης Λίμνης Γιάννης Τριανταφύλλου στο Πρώτο Θέμα.

Βίντεο χρηστών του twitter δείχνουν τις πρωτόγνωρες εικόνες που ο κόσμος εγκαταλείπει την πόλη της Λίμνης με τα φέρι μποτ.

Κάτοικοι και παραθεριστές της Λίμνης φτάνουν στα Λουτρά της Αιδηψού, στις 06 Αυγούστου 2021. (The Epoch Times Greece)

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κόσμος που έφτασε χτες το βράδυ στα Λουτρά της Αιδηψού διέμεινε είτε σε δωμάτια που παραχωρήθηκαν αφιλοκερδώς από συλλόγους ξενοδόχων και κατοίκους, είτε διέμειναν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της περιοχής. Διατέθηκε επίσης το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Ιστιαίας για διαμονή πυρόπληκτων ατόμων.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε