Τρίτη, 28 Μαρ, 2023
Η εφημερίδα Epoch Times. (Προσωπικό της Epoch Times)

Η Epoch Times βαθμολογήθηκε ως η πιο ουδέτερη σε σύγκριση με τις NYT, AP, BBC, Bloomberg

Από την συντακτική ομάδα της Αμερικανικής Epoch Times

Τα πρόσφατα χρόνια, η Epoch Times είχε ραγδαία ανάπτυξη, καθώς η ζήτηση για την ανεξάρτητη δημοσιογραφία μας αυξάνεται. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε, τους αναγνώστες μας, που το κάνατε αυτό δυνατόν!

Ως αναγνώριση των προσπαθειών μας να αναφέρουμε τα νέα με ειλικρίνεια και χωρίς παραποιήσεις, μας ενθάρρυνε που πρόσφατα είδαμε μια Τυφλή Έρευνα Μεροληψίας που διεξήχθη από την AllSides τον Αύγουστο του 2020.

Η έρευνα διεξήχθη από αυτόν τον πολύ έγκυρο οργανισμό που παρακολουθεί την δημοσιογραφική μεροληψία και βρήκε ότι οι συμμετέχοντες – 2.000 άτομα από όλο το πολιτικό φάσμα – βαθμολόγησαν το περιεχόμενο της Epoch Times ως το το πιο αμερόληπτο μεταξύ των μέσων ενημέρωσης που εξετάστηκαν.

Η AllSides έδωσε στους συμμετέχοντες μια επιλογή επικεφαλίδων πρωτοσέλιδων άρθρων και κείμενο άρθρων χωρίς να αποκαλύπτει από ποιον δημοσιογραφικό οργανισμό προέρχονταν.

Η Epoch Times βαθμολογήθηκε ως η πιο αμερόληπτη (σύμφωνα με το 64.26 τοις εκατό των συμμετεχόντων) σε σύγκριση με το Associated Press (53,08 τοις εκατό), το BBC (33,29 τοις εκατό), το Bloomberg (14,69 τοις εκατό), και την New York Times (16,20 τοις εκατό).

Για μια πλήρη ανάγνωση της έρευνας της AllSides και για γραφήματα, κάνετε κλικ εδώ.

Θεωρούμε αυτήν την έρευνα ως ένδειξη αναγνώρισης της δημοσιογραφικής μας ακεραιότητας και των προσπαθειών μας να αναφέρουμε τα νέα αντικειμενικά με όσο τον δυνατόν πιο πλήρη και ακριβή τρόπο.

Ενώ μερικοί δημοσιογραφικοί οργανισμοί φαίνεται να έχουν αποφασίσει να καλύπτουν τα νέα σύμφωνα με μια ατζέντα, αντί να αναφέρουν με ακρίβεια τα νέα, η Epoch Times στοχεύει να επαναφέρει την παραδοσιακή δημοσιογραφία.

Για μία ακόμα φορά, θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσουμε, τους πιστούς αναγνώστες μας, για την συνεχή σας στήριξη. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε χωρίς εσάς!

 

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε