Τετάρτη, 29 Νοέ, 2023

Η γιατρός Νικόλ Σέιφιερ για την έρευνα μετάδοσης σε άνθρωπο στο εργαστήριο Γουχάν, τα email Φάουτσι, και την πολιτικοποίηση της COVID-19

Στο Ινστιτούτο Ιολογίας Γουχάν, «έχουν δημοσιεύσει δεδομένα που στην πραγματικότητα μιλούσαν για τόπους διαχωρισμού ρυθμού», μιας μετάλλαξης που κάνει έναν ιό πολύ πιο επικίνδυνο, είπε η γιατρός Νικόλ Σέιφιερ, διευθύνουσα τμήματος σε ένα μεγάλο αντικαρκινικό κέντρο.

Σε αυτό το επεισόδιο, καθόμαστε με την γιατρό Σέιφιερ για να συζητήσουμε την θεωρία διαρροής από το εργαστήριο Γουχάν, τα πρόσφατα δημοσιευμένα email του Φάουτσι, και το νέο βιβλίο της «Επίθεση Πανικού: Παίζοντας πολιτική με την επιστήμη στην μάχη κατά της COVID-19».

«Όταν έρχεται το CDC και λέει ότι μικρά παιδιά ακόμα χρειάζεται να φορούν μάσκες σε εξωτερικό χώρο, ακόμα και όταν έχουν φυσική απόσταση, έως ότου εμβολιαστούν – αυτό δεν βγάζει νόημα», είπε η γιατρός Σέιφιερ.

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε