Σάββατο, 03 Δεκ, 2022
Άρτεμις (NASA)

Η NASA αποκαλύπτει επίσημα την «ομάδα Άρτεμις» [βίντεο]

Η NASA εξήγησε το 2019, ότι το πρόγραμμα Artemis – που πήρε το όνομά του από την δίδυμη αδελφή του θεού Απόλλωνα, την θεά της Σελήνης, της άγριας φύσης και του κυνηγιού στην ελληνική μυθολογία – θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να δώσει τη Σελήνη στους ανθρώπους, καθώς θα τους προετοιμάσει και θα τους οδηγήσει στον Άρη. «Μέσω του προγράμματος Artemis , θα δούμε την πρώτη γυναίκα και τον πρώτο άνδρα να περπατούν στην επιφάνεια της Σελήνης. Ως αληθινή ‘θεά της σελήνης και του φωτός’, κυριολεκτικά και μεταφορικά, η Άρτεμις θα φωτίσει τον δρόμο μας στον Άρη», λέει η NASA.

Τώρα έρχεται η μέρα που οι αστροναύτες της ομάδας Artemis παρουσιάζονται επίσημα.

«Στη NASA πάντα ανταποκρινόμουν στην έμφυτη κλίση μου για αποχώρηση. Επιστρέφουμε τώρα στην Σελήνη ως μέρος του προγράμματος Artemis για να μάθουμε πώς να ζούμε και να εργαζόμαστε σε έναν άλλο κόσμο προς όφελος της ανθρωπότητας.

«Επιλέξαμε μια αρχική ομάδα αστροναυτών της NASA – την ομάδα Artemis – για να ανοίξουμε το δρόμο για μελλοντικές σεληνιακές αποστολές, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής της πρώτης γυναίκας και του επόμενου άνδρα που θα περπατήσουν στην επιφάνεια της Σελήνης το 2024».

«Και δεν κάνουμε μόνο αυτό. Οι διεθνείς συνεργασίες είναι απαραίτητες για τη μακροχρόνια εξερεύνηση και ορισμένοι από τους αστροναύτες άλλων χωρών θα ενταχθούν αργότερα στην ομάδα της Artemis. Μαζί, θα ορίσουμε αυτήν την απίστευτη γενιά επιστημών και εξερεύνησης της Άρτεμις, που δεν σταματά στη Σελήνη, αλλά προετοιμάζει την ανθρωπότητα για το επόμενο μεγάλο άλμα μας, τον Άρη».

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε