Τρίτη, 07 Φεβ, 2023
H Σίντνεϊ Πάουελ στην Ουάσιγκτον στις 30 Μαΐου 2019. (Samira Bouaou/The Epoch Times)

Η ομάδα της Σίντνεϊ Πάουελ υπέβαλε μήνυση κατά του Πενταγώνου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Η Σίντνεϊ Πάουελ κατέθεσε μήνυση κατά του Υπουργείου Άμυνας (DOD) για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό COVID-19 που επέβαλε ο οργανισμός.

Την περασμένη εβδομάδα, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι οι υπάλληλοί του θα έχουν προθεσμία μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου για να κάνουν και τα δύο εμβόλια για τον COVID-19, σύμφωνα με ένα υπόμνημα. Ορίζει ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να εμβολιαστούν πλήρως έως τις 22 Νοεμβρίου, αλλά δεν θα θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι παρά μόνο δύο εβδομάδες αφότου λάβουν και τα δύο εμβόλια ή τη μία δόση του εμβολίου Johnson & Johnson. Λίγες εβδομάδες πριν, το Πεντάγωνο όρισε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για όλα τα στρατιωτικά μέλη.

Η ομάδα της Σίντνεϊ Πάουελ, Defending the Republic, σε δελτίο τύπου, ανέφερε ότι κατέθεσε την αγωγή για λογαριασμό 16 ενεργών μελών της υπηρεσίας σε μια προσπάθεια να καταργήσει αυτήν την «αντισυνταγματική και παράνομη» εκτελεστική εντολή. Η καταγγελία αναφέρει επίσης ως κατηγορούμενους τον υπουργό Άμυνας Λόιντ Όστιν, III, τον γραμματέα του υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Ξαβιέ Μπεσέρρα και την εν ενεργεία επίτροπο της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων Τζάνετ Γούντκοκ.

Στους ενάγοντες περιλαμβάνονται «εκείνοι που έχουν φυσική ανοσία έναντι του COVID-19, γυναίκες που επιθυμούν να μείνουν έγκυες ή έχουν κάποιες παθήσεις για τις οποίες δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα κλινικών δοκιμών και αντιμετωπίζουν αυστηρή τιμωρία, συμπεριλαμβανομένης της απόλυσης, της απώλειας των συνταγματικών τους δικαιωμάτων και πιθανή φυλάκιση», εάν δεν λάβουν τα εμβόλια, σύμφωνα με το Defending the Republic. Το όνομα της Πάουελ δεν αναφέρθηκε στις καταθέσεις του δικαστηρίου.

Δεν είναι η πρώτη μήνυση που κατατίθεται κατά της ομοσπονδιακής κυβέρνησης σχετικά με τα εμβόλια.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, μια ομάδα ομοσπονδιακών υπαλλήλων μήνυσε τη διοίκηση του Μπάιντεν και ζήτησε από το δικαστήριο να κηρύξει παράνομο το εκτελεστικό διάταγμα του προέδρου Τζο Μπάιντεν που στοχεύει ομοσπονδιακούς υπαλλήλους και εξωτερικούς συνεργάτες.

Οι δικηγόροι των εναγόντων υποστηρίζουν ότι μέλη της χριστιανικής πίστης μπορούν «να αρνηθούν ιατρική παρέμβαση, συμπεριλαμβανομένου του εμβολιασμού, εάν η συνείδησή τους φτάνει σε αυτό το συμπέρασμα», προσθέτοντας περαιτέρω ότι «η φυσική ανοσία παρέχει μεγαλύτερη προστασία από τα εμβόλια».

Ένας από τους ενάγοντες ο Λάιονελ Κλάιν αναγνωρίστηκε ως πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ. Επειδή ο Κλάιν είχε ήδη προσβληθεί από τον COVID-19 και είχε αναρρώσει, οι δικηγόροι είπαν ότι τώρα διαθέτει αρκετά αντισώματα ώστε να προστατευτεί από μελλοντική μόλυνση και δεν χρειάζεται το εμβόλιο.

Ο Μπάιντεν στην ίδια ομιλία που ανακοίνωσε τις εκτελεστικές εντολές για το εμβόλιο στις 9 Σεπτεμβρίου, είπε επίσης ότι θα καθοδηγήσει τη Διοίκηση της Υπηρεσίας Επαγγελματικής Ασφάλειας και Υγείας (OSHA) να δημιουργήσει έναν κανόνα που θα επιβάλλει πρόστιμο στις ιδιωτικές επιχειρήσεις με 100 ή περισσότερους υπαλλήλους, εάν αποτύχουν να υποχρεώσουν τους υπαλλήλους τους να υποβληθούν είτε σε εμβολιασμό είτε σε εβδομαδιαίο τεστ. Μέχρι στιγμής, έχουν κυκλοφορήσει λίγες λεπτομέρειες – συμπεριλαμβανομένου ενός χρονοδιαγράμματος – σχετικά με τον κανόνα για τον OSHA.

Η Epoch Times επικοινώνησαν με τον Λευκό Οίκο για περαιτέρω σχόλια.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε