Σάββατο, 28 Ιαν, 2023

Συνιδρύτρια του Black Lives Matter αγόρασε σπίτι αξίας 1,4 εκατομμυρίων σε περιοχή όπου οι λευκοί που διαμένουν καταλαμβάνουν το 88,2%

Του Larry Elder

Η Patrisse Cullors, συνιδρύτρια του Black Lives Matter η οποία αυτοαποκαλείται «εκπαιδευμένη μαρξίστρια», φαίνεται να τα πηγαίνει αρκετά καλά στη ζωή της. Πέρυσι, υπέγραψε μια μεγάλη συμφωνία παραγωγής στο Χόλυγουντ, η αξία της οποίας παραμένει άγνωστη και πρόσφατα αγόρασε σπίτι αξίας 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων στην περιοχή Τοπάνγκα της Καλιφόρνια, όπου οι λευκοί που διαμένουν καταλαμβάνουν το 88,2%.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε