Κυριακή, 23 Ιούν, 2024
Η Σίντνεϊ Πάουελ, συγγραφέας του δημοφιλούς «Licensed to Lie» (Άδεια για Ψέμα) και επικεφαλής σύμβουλος σε περισσότερες από 500 προσφυγές στο Fifth Circuit, στην Ουάσιγκτον, 30 Μαΐου 2019. (Samira Bouaou / The Epoch Times)

Τζουλιάνι: Η Σίντνεϊ Πάουελ δεν ανήκει στη νομική ομάδα του Τραμπ

Μια δήλωση που κυκλοφόρησε την Κυριακή αναφέρει πως: «Η Σίντνεϊ Πάουελ δραστηριοποιείται ως ανεξάρτητη δικηγόρος. Δεν είναι μέλος της νομικής ομάδας του Τραμπ. Δεν είναι επίσης προσωπική δικηγόρος του Προέδρου».

Η δήλωση τελειώνει με την υπογραφή του προσωπικού δικηγόρου του Προέδρου Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι και την Ανώτερη Νομική Σύμβουλο της εκστρατείας Τραμπ και δικηγόρο του πρόεδρου, Τζένα Έλις.

Ο Λιν Γούντ, ένας άλλος δικηγόρος της εκστρατείας Τραμπ, σχολίασε τη δήλωση στο Twitter:

«Η Σίντνεϊ Πάουελ και εγώ είμαστε περισσότερο ίδιοι παρά διαφορετικοί. Παλεύουμε διαφορετικές νομικές μάχες για τους ίδιους πελάτες – We The People (Εμείς Οι Άνθρωποι). Οι Άνθρωποι ψήφισαν συντριπτικά υπέρ της επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ. Όλα τα συμφέροντα ευθυγραμμίζονται».

Σε μια άλλη δήλωση λίγο αργότερα, ο Γούντ έγραψε: «Δεν υπάρχουν συμπτώσεις. Όλα είναι προγραμματισμένα». Ενθάρρυνε τους υποστηρικτές να διατηρήσουν την πίστη τους.

Ο πρώην αξιωματούχος της διακυβέρνησης Τραμπ, στρατηγός Μάικλ Φλιν, δήλωσε πως η Πάουελ «παραμένει εντός πορείας για να αποδείξει τη μαζική εκούσια εκλογική απάτη».

Η Πάουελ ισχυρίστηκε πως τα ηλεκτρονικά συστήματα ψηφοφορίας που χρησιμοποιήθηκαν κατά τις εκλογές του 2020, μετέφεραν ψήφους του Προέδρου Τραμπ στον πρώην αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Από το NTD News

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε