Σάββατο, 24 Φεβ, 2024

Ιατρικός οργανισμός για λιμάνι Πειραιά και πως σχετίζεται με το κινέζικο Άουσβιτς

Στις 25 Μαΐου και ώρα 20.00 ο μη κυβερνητικός ιατρικός οργανισμός «Γιατροί Ενάντια στις Εξαναγκαστικές Αφαιρέσεις Οργάνων» (Doctors Against Forced Organ Harvesting), οργάνωσε μια ενδιαφέρουσα τηλεδιάσκεψη για την Ελλάδα, με θέμα: «Εξαναγκαστικές αφαιρέσεις οργάνων, πανδημία, λιμάνι του Πειραιά. Γιατί η Ελλάδα θα πρέπει να απομακρυνθεί από την Κίνα».

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την τηλεδιάσκεψη.

Ο Δρ. Τόρστεν Τρέϋ πρόεδρος του DAFOH θεώρησε αρκετά κρίσιμο για την Ελλάδα να αναφέρει το λιμάνι του Πειραιά, διότι  όντας η Ελλάδα συνέταιρη χώρα με την Κίνα μέσω της ναυτιλιακής εταιρείας COSCO, κατά κύριο λόγο, εντείνει τις σχέσεις της με το κινεζικό καθεστώς που διαπράττει εδώ και δεκαετίες εξαναγκαστικές αφαιρέσεις οργάνων.

Ο Δρ. Τρέϋ δήλωσε συγκεκριμένα:

«Εάν μια συνέταιρη χώρα διαπράττει εξαναγκαστικές αφαιρέσεις οργάνων σε αθώους κρατούμενους συνείδησης όπως οι ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ, τότε τι να περιμένει κανείς από έναν τέτοιο εμπορικό συνέταιρο όταν του παραχωρεί την πιό διάσημη κερδοφόρα επιχείρησή του, όπως είναι το λιμάνι του Πειραιά; Θα παραχωρούσε ποτέ η Ελλάδα το μαργαριτάρι της Μεσογείου σε μια ναζιστική γερμανική ναυτιλιακή εταιρεία; Υπάρχουν ηθικά ζητήματα και ζητήματα εμπορικής εμπιστοσύνης».

Η ναζιστική γερμανική ναυτιλιακή εταιρεία είναι ένας παραλληλισμός για την κινεζική ναυτιλιακή εταιρεία COSCO που επινοικιάζει τον Πειραιά για να τον κάνει το κέντρο του OBOR (Belt and Road Intiative) ή αλλιώς τον ”νέο” δρόμο του μεταξιού.

Θα μπορούσε ίσως να πει κάποιος πως ο τίτλος «ναζιστική» δεν συνάδει με την Κίνα. Και όμως, μετά από 15 χρόνια έρευνας και μελέτης της κρατικής και οργανωμένης κερδοφόρας κινεζικής βιομηχανίας μεταμοσχεύσεων, έχει αποδειχθεί αδιάσειστα και τεκμηριωμένα ότι η σημερινή Κίνα έχει μετατραπεί σε σύγχρονο Άουσβιτς που καταπατά την ιατρική ηθική και δολοφονεί κρατούμενους συνείδησης για τα πιστεύω τους, αφαιρώντας τους διά της βίας τα ζωτικά τους όργανα. ο Δρ. Τρέϋ εις γνώσιν του αποκαλεί ευθέως την Κίνα και τις εταιρείες που ελέγχει, όπως η COSCO, με αυτό το προσωνύμιο ώστε να κατανοήσουμε το βάρος της κατάστασης και της συμπεριφοράς της Κίνας.

Η China Ocean Shipping Company (COSCO), η κρατική ναυτιλιακή εταιρεία της ΛΔΚ, λειτουργεί υπό την καθοδήγηση του Υπουργείου Εξωτερικού Εμπορίου και Οικονομικής Συνεργασίας και απαντά στο Κρατικό Συμβούλιο της ΛΔΚ.

Πέραν της εμπορικής της φύσης, το 1996, οι τελωνειακοί πράκτορες των ΗΠΑ κατάσχεσαν πάνω από 2.000 αυτόματα όπλα που εισήχθησαν λαθραία στις Ηνωμένες Πολιτείες σε πλοία της COSCO. Η ομάδα τρομοκρατίας και αντισυμβατικού πολέμου του κοινοβουλίου της Αμερικής, την αποκάλεσε «στρατιωτική οντότητα».

Σύμφωνα με την έκθεση της Task Force, «αν και παρουσιάζεται ως εμπορική οντότητα, η Cosco είναι στην πραγματικότητα ένα σκέλος του κινεζικού στρατού».

Παραχωρώντας σε ένα τέτοιο καθεστώς το λιμάνι του Πειραιά, σημαίνει πως η Ελλάδα γίνεται συνένοχη (εμπλέκεται και στρατιωτικά με την Κίνα).

Τον Ιούνιο του 2019, Ανεξάρτητο Δικαστήριο στο Λονδίνο εξέτασε σωρεία μαρτυριών και στοιχείων σε σχέση με την εξαναγκαστική συγκομιδή οργάνων στην Κίνα εκδίδοντας την απόφαση ότι πρόκειται για «Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας», χαρακτηρίζοντας το Kινεζικό κράτος «εγκληματικό» και όσους συνεργάζονται μαζί του «συνένοχους».

Στις 14 Ιουνίου 2021, τα Ηνωμένα Έθνη κατέθεσαν αναφορά στην οποία αναφερόταν ότι: «Η εξαναγκαστική συγκομιδή οργάνων στην Κίνα φαίνεται να στοχεύει συγκεκριμένες εθνοτικές, γλωσσικές ή θρησκευτικές μειονότητες που τελούνται υπό κράτηση, συχνά χωρίς να εξηγούνται οι λόγοι σύλληψης ή χωρίς την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, σε διαφορετικές τοποθεσίες», και «…ανησυχούμε βαθιά για αναφορές περί της μεροληπτικής μεταχείρισης των κρατουμένων ή των κρατουμένων με βάση την εθνικότητα, τη θρησκεία ή τις πεποιθήσεις τους».

DAFOH

Ο Dafoh με έδρα την Ουάσιγκτον, έχει ως μέλη ιατρούς, σε όλο τον κόσμο και αντιπρόεδρός του στην Ιταλία είναι η Ελληνίδα ιατρός Κατερίνα Αγγελακοπούλου. Έχει βραβευτεί με το Mother Teresa Award το 2019, για την συνεισφορά του με μελέτες, πάνω στο παράνομο μεταμοσχευτικό σύστημα οργάνων της Κίνας. Έχει προταθεί για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης και έχει καταφέρει μετά από 15 χρόνια σκληρής έρευνας και ενημέρωσης των κυβερνήσεων παγκοσμίως, να παρθούν μέτρα και νόμοι για να σταματήσουν την βιομηχανία μεταμόσχευσης της Κίνας.

Αν και έχουν παρθεί κάποιοι νόμοι σε κάποιες χώρες παγκοσμίως, σύμφωνα με την Δρ. Αγγελάκοπουλου: «το 63% του μεταμοσχευτικού τουρισμού παγκοσμίως συνεχίζει να πηγαίνει στην Κίνα η οποία ανακοίνωσε τον περασμένο Νοέμβριο ότι σχεδιάζει να έχει 50.000 μεταμοσχεύσεις ετησίως μέχρι το 2023, και ότι σε 10 χρόνια θα μπορούσαν οι μεταμοσχεύσεις να φτάσουν τις 100.000» και συνέχισε «ο Huang Jiefu, πρώην Υπουργός Υγείας, ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τον αριθμό των κέντρων μεταμόσχευσεων, από 169 σε 300. Αυτό σημαίνει ότι σχεδιάζουν να επεκτείνουν το σύστημα μεταμόσχευσης για να εκτελούν περισσότερες μεταμοσχεύσεις από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο. Η Κίνα ετοιμάζεται να ηγηθεί στην παγκόσμια αγορά μεταμοσχεύσεων εκτός των άλλων αγορών που ήδη ηγείται».

Πώς βρίσκουν τόσα όργανα – πειράματα

Το σύγχρονο κινέζικο Άουσβιτς ξεκίνησε κατά κύριο λόγο το 1999, όταν ξεκίνησε και η μεγαλύτερη γενοκτονία της εποχής μας, η δίωξη των ασκουμένων της πνευματικής άσκησης του Φάλουν Γκονγκ. Αυτοί είναι τα «επί το πλείστον» θύματα του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος (ΚΚΚ) και η μεγάλη πηγή «δοτών» οργάνων, διότι το 1999 αριθμούσαν 100 εκατομμύρια. Αφότου το καθεστώς τους δαιμονοποίησε για τα πιστεύω τους, τους μετέτρεψε σε «πειραματόζωα» του νέου μεταμοσχευτικού κινέζικου Άουσβιτς. Το κινεζικό Άουσβιτς περιλαμβάνει κρατικά νοσοκομεία, στρατιωτικά νοσοκομεία και μεταμοσχευτικά κέντρα όπου εκεί αφαιρούν εξαναγκαστικά κάθε όργανο, ιστό ή κύτταρα που μπορούν να μεταμοσχευθούν ώστε να τα πουλήσουν ή να τα χρησιμοποιήσουν για εκθέσεις όπως στην έκθεση «The bodies».

Στην Κίνα δεν υπάρχει ένα αξιόπιστο σύστημα δωρεάς οργάνων, παρ’ όλα αυτά φτάνουν στις 10.000 μεταμοσχεύσεις τον χρόνο. Οι κρατούμενοι συνείδησης που προτιμώνται είναι οι ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ που έχουν καλή υγεία διότι ασκούνται, δεν πίνουν και δεν καπνίζουν, και κατ’ επέκταση έχουν πολύ υγιή ζωτικά όργανα. Άλλοι κρατούμενοι συνείδησης είναι Ουϊγούροι, Θιβετιανοί και Χριστιανοί.

Τα πειράματα στοχεύουν στην ποιότητα του οργάνου και στις γρήγορες και πολλές μεταμοσχεύσεις. Για να γίνουν τα παραπάνω βρήκαν τρόπους να εφαρμόσουν τον αργό θάνατο ώστε να υπάρχει χρόνος να αφαιρέσουν το όργανο. Ο χρόνος βοηθά στην ποιότητα του οργάνου. Η ποιότητα του οργάνου είναι κάτι απαραίτητο με τις τιμές πώλησης οργάνων να είναι αστρονομικές. Τα πειράματα χρειάζονται ώστε να εγγυηθούν την ποιότητα του οργάνου.

Τιμοκατάλογος οργάνων από την κινέζικη ιστοσελίδα CITNAC (China International Transplantation Network Assistance Center) η οποία έκλεισε λίγο μετά την δημοσιοποίηση των κατηγοριών περι εξαναγκαστικών αφαιρέσεων οργάνων το 2006 στην έρευνα bloody harvest των ερευνητών Kilgour και Matas. Πλέον δεν δημοσιεύονται πια τιμοκατάλογοι σε κινέζικες ιστοσελίδες.

 

Δύο γνωστά πειράματα είναι ο αργός θάνατος μέσω μιας θανατηφόρας ένεσης που έχει πάρει και βραβεία στην Κίνα, η οποία προκαλεί αργό θάνατο. Το δεύτερο γνωστό σε εμάς πείραμα είναι ο εγκεφαλικός θάνατος μέσω μιας σιδερένιας συσκευής που χτυπάει τον εγκέφαλο και αφήνει το θύμα εγκεφαλικά νεκρό. Το δεύτερο υπήρχε ήδη σαν εφεύρεση στη ναζιστική Γερμανία, μόνο που στην Κίνα πριν λίγα χρόνια την πήραν και την εξέλιξαν. Έχοντας πετύχει ένα θύμα εγκεφαλικά νεκρό που δεν μπορεί να αντιδράσει, ταυτόχρονα, τα ζωτικά του όργανα συνεχίζουν να λειτουργούν κάποιο χρονικό διάστημα, τόσο ώστε να μπορέσουν με επιτυχία να αφαιρέσουν όσα όργανα μπορούν.

Στην Κίνα οι μεταμοσχεύσεις οργάνων είναι προγραμματισμένες 14 με 30 ημέρες εκ των προτέρων, και αν κάποιος πληρώσει παραπάνω, οι ημέρες αναμονής μειώνονται. Αυτό σημαίνει πως την ημέρα της μεταμόσχευσης θα πεθάνει κάποιος που είχε επιλεχθεί εκ των προτέρων να πεθάνει, διότι τα ζωτικά όργανα μετά την αφαίρεσή τους έχουν διάρκεια ζωής απο 1 έως 4 ημέρες ανάλογα με την τεχνική διατήρησης οργάνων.

Σύμφωνα με την έρευνα των Παβέλ Πορούμπιακ και Λούκας Κούντλατσεκ από το σουηδικό μη κερδοσκοπικό Ινστιτούτο Έρευνας των Εγκλημάτων του Κομμουνισμού: «Η έκθεση επισημαίνει ότι η παράνομη συλλογή οργάνων από κρατουμένους συνείδησης θα μπορούσε να περιοριστεί ή ακόμα και να σταματήσει εντελώς εάν οι εταιρείες που αναφέρονται στην έρευνα έπαυαν να προμηθεύουν τα προϊόντα τους στην κινεζική αγορά».

Οι 28 Δυτικές εταιρίες που υποστηρίζουν τις μεταμοσχεύσεις οργάνων στην Κίνα.

Και άλλο πρόσφατο κινέζικο ιατρικό έγκλημα COVID-19

Η τελευταία αναφορά του DAFOH, του 2020, εξηγεί πώς το ΚΚΚ κάλυψε την πανδημία πάνω από 2 μήνες, παραπληροφορώντας το κοινό, φιμώνοντας και τιμωρώντας τους κινέζους ιατρούς που έβγαζαν προς τα έξω πληροφορίες για τον Covid και εκβιάζοντας διπλωματικά χώρες που ήθελαν να σταματήσουν τις πτήσεις τους από και προς την Κίνα με αποτέλεσμα να πεθάνουν εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως.

Αυτές οι τεχνικές του ΚΚΚ αποτελούν κομμάτι της στρατηγικής του σε όλους τους τομείς συναλλαγής του. Όπως συμπεριφέρεται στην καταπάτηση της ιατρικής ηθικής και του ιατρικού επαγγέλματος με τις εξαναγκαστικές αφαιρέσεις οργάνων, την πανδημία κ.α., έτσι ακριβώς συμπεριφέρεται σε κάθε σχέση που επισυνάπτει παγκοσμίως. Ο DAFOH ονομάζει την στρατηγική του ΚΚΚ: «πρωτόκολλο εξαπάτησης».

Η κα. Στούρτζα, οικονομική αναλύτρια του DAFOH δηλώνει στην παρουσίασή της:

«Ο δρόμος του μεταξιού, δεν είναι δώρο. Είναι μια παγίδα χρέους, ένα μέσο για να δελεάσουν αναπτυσσόμενες χώρες, να δανειστούν περισσότερα χρήματα από όσα μπορούν να ξεπληρώσουν. Μόλις αυτές οι χώρες θάβονται κάτω από το χρέος, η κινεζική κυβέρνηση τις υποδουλώνει κατάσχοντας στρατηγικά περιουσιακά στοιχεία, όπως λιμάνια, ως εγγύηση. Έχουμε παραδείγματα επ’ αυτού, όπως το Γκουαντάρ στο Πακιστάν, το οποίο έχει μισθωθεί στην Κίνα για 40 χρόνια. Η στρατιωτική βάση Obock στο Τζιμπουτί, έχει μισθωθεί για 10 χρόνια. Το Τατζικιστάν έπρεπε να παραχωρήσει πάνω από 1.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα γης για ένα καλό δάνειο. Το Λάος έπρεπε να παραδώσει ολόκληρο το εθνικό ηλεκτρικό του δίκτυο σε μια κινεζική εταιρεία. Στη Σρι Λάνκα και τη Μαλαισία δύο λιμάνια έπρεπε να μισθωθούν για 99 χρόνια στην Κίνα».

Και συνέχισε:

«Οι κινεζικές συμβάσεις περιέχουν ασυνήθιστες ρήτρες εμπιστευτικότητας που απαγορεύουν στους δανειολήπτες την αποκάλυψη των όρων της σύμβασης ή ακόμη και το γεγονός ότι υπάρχει χρέος.

Ο Κινέζος δανειστής έχει πλεονέκτημα έναντι άλλων πιστωτών με ρήτρες εξασφάλισης.

Επιταχύνσεις και ρήτρες σταθεροποίησης στο συμβόλαιο επιτρέπουν στον δανειστή να επηρεάζει την εσωτερική και εξωτερική πολιτική των οφειλετών.

Ποιος ωφελείται από τα δάνεια;

Όχι οι χώρες που δανείζονται από την Κίνα, αλλά η ίδια η Κίνα.

Για όλα τα παραπάνω ζητήματα, η Λιθουανία, και η Αυστραλία αποχώρησαν από τον «δρόμο του μεταξιού».

Στο εισαγωγικό σημείωμά του για  το webinar ο DAFOH ανέφερε. «Η ηθική και η διαφάνεια σε κάθε συνεργασία και σε κάθε τομέα, όπως στην υγεία, στο εμπόριο, αλλά και στον πολιτισμό, είναι η απαραίτητη βάση για την επιτυχημένη πορεία τους και την μακρόπνοη προοπτική τους. Είναι το θεμέλιο για μελλοντική ειρήνη και ευημερία. Δεν θα ήταν σωστό να πούμε πως το μέλλον της Ελλάδας θα ήταν ασφαλώς καλύτερο, εάν απομακρυνόταν από ένα καθεστώς που διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;»

 

Διαβάστε επίσης: Η Ελληνίδα ιατρός που αποκαλύπτει το σύγχρονο Άουσβιτς της Κίνας

 

Ακολουθήστε μας στο Twitter @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε