Σάββατο, 13 Ιούλ, 2024

Ημερίδα: Διαχρονικά στοιχεία δύναμης αντίστασης και ανθεκτικότητας της Ελλάδας και του ελληνισμού

«Τι Τραγουδάει η Ελλάδα στα Δύσκολα Χρόνια»

Τέταρτη 3 Μάιου 2023 7:30 μμ έως 10.30 μμ
Λέσχη Αξιωματικών Ένοπλων Δυνάμεων (Βασ Σοφίας και Ρηγίλλης 1 Αίθουσα Τελετών Β Όροφος)

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και προ-απαιτείται κράτηση θέσεων στο: politismos.e@gmail.com και θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης εφόσον ζητηθεί στο ίδιο e mail.

Σχετικά με την ημερίδα

Όσοι παρευρεθούν στην ημερίδα θα παρακολουθήσουν διάφορους τύπους μουσικής και τραγουδιών που κρατούν το ηθικό μίας κοινωνίας υψηλό και την συνοχή της ισχυρή, σε δύσκολα χρονιά· και αυτό που θα αποκομίσουν θα είναι πολύ χρήσιμο στην άσκηση ηγετικού ρολού (leadership) στην κοινωνία.

Η «μύηση» θα γίνει μέσα από την μουσική και τα τραγούδια του πιανίστα και ενορχηστρωτή Δαυίδ Ναχμία και με την Επιστημονική Εισήγηση Ακαδημαϊκών.

Το ίδρυμα ελληνισμού είναι απολύτως μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και έχει μία μακρά παράδοση σε δωρεάν προσφορά ακαδημαϊκών ημερίδων και διαλέξεων σε συνεδριακά κέντρα της ελληνικής περιφέρειας, ως δημιουργία κοινωφελούς δημοσίου αγαθού δωρεάν προσφερομένου στην Ελλάδα και στο κοινωνικό σύνολο.

Η εκδήλωση τέλει υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και πραγματοποιείται με την Συνδιοργάνωση του Κοινωφελούς Ιδρύματος Περσεύς Αθηναίος.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε