Δευτέρα, 20 Μαΐ, 2024

Ιταλία: Οι δικαστικές αρχές ενέκριναν την έκδοση της συζύγου του Αντόνιο Παντσέρι στο Βέλγιο

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Μαρία Ντολόρες Κολεόνι, της συζύγου του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι, δήλωσε πριν από λίγο στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο δικαστήριο της Μπρέσα ότι ο αρμόδιος δικαστής αποφάσισε την έκδοση της πελάτισσάς του στο Βέλγιο.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης είχαν ζητήσει την παραμονή της στην Ιταλία με το σκεπτικό ότι βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό ενώ στις Βρυξέλλες θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Αύριο η ιταλική δικαιοσύνη πρόκειται να αποφασίσει για το αίτημα έκδοσης στο Βέλγιο της κόρης του Αντόνιο Παντσέρι, Σίλβια Παντσέρι. Οι συνήγοροι υπεράσπισης πάντως έχουν στη διάθεσή τους διάστημα πέντε ημερών για να προσφύγουν κατά της απόφασης των δικαστικών της Μπρέσα στο ιταλικό ανώτατο δικαστήριο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε