Τετάρτη, 29 Μαΐ, 2024
(Lightspring)

Καρδιολόγοι καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου COVID-19

“Το εμβόλιο Covid mRNA έχει πιθανότατα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο ή είναι η κύρια αιτία απροσδόκητων καρδιακών ανακοπών, καρδιακών προσβολών, εγκεφαλικών επεισοδίων, καρδιακών αρρυθμιών και καρδιακής ανεπάρκειας από το 2021…”.

Μέχρι που ο Βρετανός καρδιολόγος, Δρ. Ασίμ Μαλότρα, εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια των εμβολίων Covid mRNA, ήταν ένας από τους πιο διάσημους γιατρούς στη Βρετανία. Το 2016 ανακηρύχθηκε στη λίστα Debrett’s των Sunday Times ως ένας από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην επιστήμη και στην ιατρική στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε έναν κατάλογο που περιλάμβανε τον καθηγητή Στίβεν Χόκινγκ. Η συνολική βαθμολογία Altmetric (μέτρο της απήχησης και της εμβέλειας) των δημοσιεύσεών του σε ιατρικά περιοδικά από το 2013 ξεπερνά τις 10.000, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους υψηλότερους στον κόσμο κλινικούς ιατρούς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Κατά τις πρώτες ημέρες της εξάπλωσης του εμβολίου COVID-19 στη Βρετανία, το υποστήριξε για το ευρύ κοινό. Ωστόσο, τον Ιούλιο του 2021, βίωσε μια τρομερή προσωπική απώλεια που τον έκανε να επανεκτιμήσει τα εμβόλια – συγκεκριμένα, τον ξαφνικό και απροσδόκητο θάνατο του 73χρονου πατέρα του. Ο θάνατος του πατέρα του δεν είχε κανένα νόημα γι’ αυτόν, διότι γνώριζε από τη δική του εξέταση ότι η γενική και καρδιακή υγεία του πατέρα του ήταν άριστη. Όπως το έθεσε σε πρόσφατη συνέντευξή του:

Τα ευρήματα της νεκροψίας του με σόκαραν πραγματικά. Υπήρχαν δύο σοβαρές αποφράξεις στις στεφανιαίες αρτηρίες του, οι οποίες δεν έβγαζαν κανένα νόημα με όλα όσα γνωρίζω, τόσο ως καρδιολόγος -κάποιος που έχει εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα- αλλά και γνωρίζοντας από κοντά τον τρόπο ζωής και την υγεία του πατέρα μου. Λίγο καιρό μετά από αυτό, άρχισαν να εμφανίζονται δεδομένα που υποδείκνυαν μια πιθανή σχέση μεταξύ του εμβολίου mRNA και του αυξημένου κινδύνου καρδιακών προσβολών από έναν μηχανισμό αύξησης της φλεγμονής γύρω από τις στεφανιαίες αρτηρίες. Αλλά επιπλέον, επικοινώνησε μαζί μου ένας πληροφοριοδότης από ένα πολύ διάσημο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο, καρδιολόγος στην ειδικότητα, ο οποίος μου εξήγησε ότι υπήρχε ένα παρόμοιο ερευνητικό εύρημα στο τμήμα του και ότι οι εν λόγω ερευνητές είχαν αποφασίσει ουσιαστικά να το συγκαλύψουν επειδή ανησυχούσαν μήπως χάσουν τη χρηματοδότηση από τη φαρμακοβιομηχανία. Αλλά δεν σταματάει εκεί. Στη συνέχεια άρχισα να εξετάζω τα δεδομένα στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δω αν υπήρξε αύξηση των καρδιακών ανακοπών. Ο πατέρας μου υπέστη καρδιακή ανακοπή και αιφνίδιο καρδιακό θάνατο στο σπίτι. Είχε υπάρξει κάποια αλλαγή στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την εξάπλωση του εμβολίου; Και πάλι αυτά τα ευρήματα ήταν πολύ σαφή. Υπήρξαν 14.000 επιπλέον καρδιακές ανακοπές εκτός νοσοκομείου το 2021 σε σχέση με το 2020.

Όσο περισσότερο το εξέταζε ο Δρ. Μαλότρα, τόσο περισσότερο άρχισε να νιώθει την ίδια ανησυχία για την ασφάλεια των εμβολίων mRNA που ένιωθε ο Δρ. Πίτερ ΜακΚάλοου από την άνοιξη του 2021. Η ανησυχητική συχνότητα αιφνίδιων, απροσδόκητων θανάτων κατά το δεύτερο μισό του 2021 και τους πρώτους οκτώ μήνες του 2022 -ιδιαίτερα μεταξύ των νέων και γυμνασμένων- ενίσχυσε τη σοβαρή ανησυχία και την καχυποψία του.

Τον Σεπτέμβριο του 2022, -μετά από ενδελεχή διερεύνηση του αυξανόμενου όγκου δεδομένων- κατέληξε στο συμπέρασμά του:

Το εμβόλιο Covid mRNA πιθανώς έπαιξε σημαντικό ρόλο ή ήταν η κύρια αιτία απροσδόκητων καρδιακών ανακοπών, καρδιακών προσβολών, εγκεφαλικών επεισοδίων, καρδιακών αρρυθμιών και καρδιακής ανεπάρκειας από το 2021 έως ότου αποδειχθεί το αντίθετο.

Το συμπέρασμά του, συμπεριλαμβανομένης της ακριβούς λεκτικής διατύπωσής του, ήταν πανομοιότυπο με το συμπέρασμα του Δρ. Πίτερ ΜακΚάλοου. Αν και οι δύο γιατροί ήρθαν τελικά σε επαφή για να συγκρίνουν τα δεδομένα που συνέλεξαν, κατέληξαν στα συμπεράσματά τους με βάση τις δικές τους, ανεξάρτητες έρευνες, πριν μιλήσουν μεταξύ τους.

Πρόσφατα το Ίδρυμα Έρευνας για την Ασφάλεια των Εμβολίων (Vaccine Safety Research Foundation) παρήγαγε το Until Proven Otherwise (Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου) – ένα σύντομο βίντεο-ντοκιμαντέρ σχετικά με τα επιβεβαιωμένα ευρήματα αυτών των δύο κορυφαίων καρδιολόγων. Πιστεύω ότι δεν είναι υπερβολή να πω ότι το συγκλονιστικό, τετράλεπτο βίντεο είναι ένα ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ για όλους. Παρακαλώ μοιραστείτε το με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Είναι καθήκον και ευθύνη μου ως σύμβουλος καρδιολόγος και αγωνιστής για τη δημόσια υγεία να ενημερώσω επειγόντως τους γιατρούς, τους ασθενείς και τα μέλη του κοινού, ότι το εμβόλιο COVID mRNA έχει πιθανότατα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο ως κύρια αιτία απροσδόκητων καρδιακών ανακοπών ή καρδιακών προσβολών, εγκεφαλικών επεισοδίων, καρδιακών αρρυθμιών και καρδιακής ανεπάρκειας από το 2021 – μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο.

– Δρ. Ασίμ Μαλότρα

200 επιστημονικές εργασίες δείχνουν ότι η μυοκαρδίτιδα προκαλεί καρδιακή βλάβη και ουλή, και στη συνέχεια η ουλή γίνεται η βάση για καρδιακή αρρυθμία, και η αρρυθμία είναι υπεύθυνη για τον αιφνίδιο θάνατο που βλέπουμε – και βλέπουμε αιφνίδιο θάνατο σε μαζική κλίμακα.

– Δρ. Πίτερ ΜακΚάλοου

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι οι απόψεις του συγγραφέα και δεν αντανακλούν απαραίτητα τις απόψεις της Epoch Times.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε