Παρασκευή, 24 Μαρ, 2023

Kash’s Corner: Ο Φάουτσι επιτέθηκε στον Τραμπ για την θεωρία διαρροής από εργαστήριο παρά το ότι δεν είχε πρόσβαση σε στοιχεία των υπηρεσιών πληροφοριών

Όταν ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι μίλησαν για την θεωρία διαφυγής του ιού από το εργαστήριο της Γουχάν το προηγούμενο έτος, κατακρίθηκαν για προώθηση μιας «θεωρίας συνωμοσίας». Τώρα «ελεγκτές στοιχείων» αναιρούν αναρτήσεις, και μέσα ενημέρωσης ενημερώνουν σιωπηλά τα άρθρα τους.

Τι προσπαθεί να κρύψει το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα; Και τι γνώριζε εκείνο τον καιρό ο Άνθονυ Φάουτσι;

Σε αυτό το επεισόδιο του Kash’s Corner, ο Κας Πατέλ και ο Γιαν Γεκίλεκ συζητούν για τις αυξανόμενες ερωτήσεις περί του Ινστιτούτου Ιολογίας Γουχάν.

Τι ρόλο έπαιξαν τα μέσα ενημέρωσης και η Μεγάλη Τεχνολογία σε όλο αυτό; Και ποια η σημασία του νέου νόμου της Φλόριδας για την αντιμετώπιση της λογοκρισίας της Μεγάλης Τεχνολογίας;

 

Παρακολουθήστε στην EpochTV.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε