Παρασκευή, 19 Απρ, 2024

Μάζης: Επιχειρείται στον ελληνισμό νέος διχασμός με αφορμή το ουκρανικό – δέχομαι απειλές για την ζωή μου

Ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Θεωρίας Δρ. Ιωάννης Μάζης δήλωσε σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου, ότι επιχειρείται στον Ελληνισμό νέος διχασμός με αφορμή το Ουκρανικό ενώ κατήγγελλε πως δέχεται απειλές για τη ζωή του.

«Μπαίνουμε σε ένα νέο εμφύλιο πόλεμο – πάντα αυτός ο λαός υπέστη δείνα εξαετίας κάποιων επιτηδείων που είχαν την τέχνη να μας διαχωρίζουν – και τώρα παρατηρώ το ίδιο φαινόμενο», δήλωσε από το βήμα του πανεπιστημίου της Κύπρου.

«Έχω μέχρι και απειλές για την ζωή μου, το λέω δημόσια. Αυτός που προσπαθεί να κάνει ανάλυση σήμερα απειλείται και καθυβρίζεται» ανέφερε ο καθηγητής.

Ο κύριος Μάζης μίλησε για μια εξωτερική δύναμη που προσπαθεί να διχάσει τον ελληνισμό. «Δεν πρέπει να ενδώσουμε, μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις αλλά η δημοκρατία απαιτεί να ακούγονται όλες».

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε